( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

sila post kan data diri anda di ruangan ini...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
VipStyle

avatar

Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon Dec 08, 2008 9:16 am

First topic message reminder :

nama:

umur:

no.k.p:

jenis kereta:

Alamat T/tinggal:

Jantina:

Alamat:

no.tel:

anda akan dilayan seterusnya dari pihak admin bagi proses seterusnya seperti sticker group tonGkop...

terima kasih..


http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
kEzz

avatar

Number of posts : 36
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-05

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 3:13 am

im newbiee here!!


nama: kEzz
umur: 22
no.k.p: Secret!!
jenis kereta: Kancil,Perdana
Alamat T/tinggal: KK
Jantina: Male
Alamat: Petagas
no.tel: 016-8116861

nice to meet u...
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca

avatar

Number of posts : 697
Age : 28
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 4:15 am

kEzz wrote:
im newbiee here!!


nama: kEzz
umur: 22
no.k.p: Secret!!
jenis kereta: Kancil,Perdana
Alamat T/tinggal: KK
Jantina: Male
Alamat: Petagas
no.tel: 016-8116861

nice to meet u...

1st class plak ne kan???
wah..... welcome welcome ..
keep in touch ya....^_^



Back to top Go down
View user profile
kEzz

avatar

Number of posts : 36
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-05

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 4:43 am

tq tq!!
Back to top Go down
View user profile
VipStyle

avatar

Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 9:28 am

welcome welcme bro..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
simple n sweet

avatar

Number of posts : 8
Age : 29
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed May 06, 2009 5:22 am

NAMA : KALSUMI BINTI OSMAN

UMUR : 21

NO. KP : 890727-12-5946

JENIS KERETA : KANCIL (SAA 154 X)

ALAMAT TEMPAT TINGGAL : KINARUT PAPAR

JANTINA : PEREMPUAN

ALAMAT : PAPAR

NO. TEL : -
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca

avatar

Number of posts : 697
Age : 28
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Thu May 07, 2009 1:45 am

simple n sweet wrote:
NAMA : KALSUMI BINTI OSMAN

UMUR : 21

NO. KP : 890727-12-5946

JENIS KERETA : KANCIL (SAA 154 X)

ALAMAT TEMPAT TINGGAL : KINARUT PAPAR

JANTINA : PEREMPUAN

ALAMAT : PAPAR

NO. TEL : -

welcome to T.P.T

keep in touch wif us....

thanxxx.....



Back to top Go down
View user profile
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon May 18, 2009 10:23 am

welcome welcome

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca

avatar

Number of posts : 697
Age : 28
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri May 22, 2009 5:39 am

welcome welcome welcome



Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP

avatar

Number of posts : 17
Age : 45
Location : Papar
Registration date : 2009-05-26

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed May 27, 2009 3:39 am

Smile Nama : Erwan @ DINDATOY
Tarikh Lahir : 11th August 1972
Tempat Tinggal : Papar
Jenis Kereta : Proton Iswara 1.3 Sedan ( TAXI VIP )
Number plate : SAA5462D
Colour Kereta : Black
Croup / Club :Crown
Dr
Mna dpt tau ni web : i tahu ni laman web kerna terlihat Proton Iswara
Ab biru , tapi i belum kenal lagi , jadi disini boleh i join this club
..bro
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca

avatar

Number of posts : 697
Age : 28
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed May 27, 2009 4:06 am

ErwanVIP wrote:
Smile Nama : Erwan @ DINDATOY
Tarikh Lahir : 11th August 1972
Tempat Tinggal : Papar
Jenis Kereta : Proton Iswara 1.3 Sedan ( TAXI VIP )
Number plate : SAA5462D
Colour Kereta : Black
Croup / Club :Crown
Dr
Mna dpt tau ni web : i tahu ni laman web kerna terlihat Proton Iswara
Ab biru , tapi i belum kenal lagi , jadi disini boleh i join this club
..bro

welcome welcome welcome welcome



Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jun 13, 2009 12:53 pm

ErwanVIP wrote:
Smile Nama : Erwan @ DINDATOY
Tarikh Lahir : 11th August 1972
Tempat Tinggal : Papar
Jenis Kereta : Proton Iswara 1.3 Sedan ( TAXI VIP )
Number plate : SAA5462D
Colour Kereta : Black
Croup / Club :Crown
Dr
Mna dpt tau ni web : i tahu ni laman web kerna terlihat Proton Iswara
Ab biru , tapi i belum kenal lagi , jadi disini boleh i join this club
..bro


welkam......... welcome welcome
Back to top Go down
Rome

avatar

Number of posts : 10
Registration date : 2009-06-23

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Jun 23, 2009 2:05 pm

nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN
Back to top Go down
View user profile http://crown.forumotion.net
Fareast

avatar

Number of posts : 67
Age : 28
Location : Papar~Kota Kinabalu
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Jun 23, 2009 11:13 pm

Rome wrote:
nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN


welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome
Back to top Go down
View user profile
> FORENSIK 86<

avatar

Number of posts : 222
Age : 31
Location : ??,sabah..
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Jun 23, 2009 11:26 pm

Rome wrote:
nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN


welcome welcome welcome

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
VipStyle

avatar

Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed Jun 24, 2009 8:08 am

Rome wrote:
nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN

haha.ko plak ni bro..anyway thanks cz tlg tolak kete tme nak naik feri hari 2 nak g labuan..wlkam bro..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Rome

avatar

Number of posts : 10
Registration date : 2009-06-23

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed Jun 24, 2009 1:06 pm

OK BAH BRO V.I.P BIAR PUN TIME TU KITA X KENAL YG PENTING SALING TOLONG MENOLONG BRU OK. MASYARAKAT KITA KAN PEMURAH APA LG DUDUK SEBUMBUNG DLM BIDANG KELAB KETA. SUPPORT.........
Back to top Go down
View user profile http://crown.forumotion.net
kamil

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Location : tangki
Registration date : 2009-06-25

PostSubject: salam perkenalan   Fri Jun 26, 2009 9:22 pm

nama: kamil
umur: 29
no.k.p: 791029125055
jenis kereta: wira diesel sedan, mitsubishi starion, datsun SSS
RC car :Kyosho,yokomo,smartech,HY,QD(body : AE86-DRIFT, mazda rx8-Touring, evo-DRIFT,nissan Fairlady-drift)
Alamat T/tinggal: papar
Jantina: Male
Alamat: kuching, sarawak
no.tel: 016-8290325

siok pula tengok korang............tambahkan lagi anggota tongkop supaya lebih mantop....hehehehe drifter:driving: GO!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
bloCk raCe

avatar

Number of posts : 17
Registration date : 2009-04-09

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri Jun 26, 2009 9:37 pm

[quote="kamil"]nama: kamil
umur: 29
no.k.p: 791029125055
jenis kereta: wira diesel sedan, mitsubishi starion, datsun SSS
RC car :Kyosho,yokomo,smartech,HY,QD(body : AE86-DRIFT, mazda rx8-Touring, evo-DRIFT,nissan Fairlady-drift)
Alamat T/tinggal: papar
Jantina: Male
Alamat: kuching, sarawak
no.tel: 016-8290325

siok pula tengok korang............tambahkan lagi anggota tongkop supaya lebih mantop....hehehehe drifter:driving: GO!!!!!![/quote]

mcm kanal tau..he3

welcome welcome welcome welcome
ta c up lg tongkop nie..
Back to top Go down
View user profile
kamil

avatar

Number of posts : 17
Age : 38
Location : tangki
Registration date : 2009-06-25

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jun 27, 2009 1:02 am

apa yang penting 'kerja sama'........hahahhaahah
Back to top Go down
View user profile
Bro_K

avatar

Number of posts : 51
Age : 35
Location : Membakut
Registration date : 2009-04-11

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jun 27, 2009 10:20 am

aku dah lama reg... alum lg bg data...

nama: RAMZI @ ZYE
umur: 27
no.k.p: 82061912
jenis kereta: perodua kembara(PERODUA1141)
Alamat T/tinggal: MEMBAKUT
Jantina: MaLE
Alamat: Kg Brunei Membakut
no.tel: 016-8118009/0135553115

klu ada main sound k LS TPT ke hampir2 area membakut, sound2 sja lah....


Last edited by Bro_K on Sun Jul 19, 2009 11:22 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
jai

avatar

Number of posts : 3
Location : kk
Registration date : 2009-07-19

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 19, 2009 10:44 am

nama: jai

umur: 20

no.k.p: 890101-12-526?

jenis kereta: viva,kancil

Jantina: male

Alamat: kinarut

no.tel: 0146754017
Back to top Go down
View user profile
jai

avatar

Number of posts : 3
Location : kk
Registration date : 2009-07-19

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 19, 2009 10:49 am

im newbie here! :D
Back to top Go down
View user profile
cute n simple

avatar

Number of posts : 252
Age : 31
Location : papar ke pulakop
Registration date : 2008-12-10

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 19, 2009 10:31 pm

jai wrote:
im newbie here! :D

welcome welcome welcome

Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
v.i.playgirlz



Number of posts : 1
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jul 25, 2009 3:19 am

me newbie....

nama: VIP'Girlz

umur:21

no.k.p: ndak payah la ba arh...

jenis kereta: Viva

Alamat T/tinggal: Kota Marudu

Jantina: P

no.tel: nanti la yer....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 26, 2009 10:51 am

v.i.playgirlz wrote:
me newbie....

nama: VIP'Girlz

umur:21

no.k.p: ndak payah la ba arh...

jenis kereta: Viva

Alamat T/tinggal: Kota Marudu

Jantina: P

no.tel: nanti la yer....

ok bha klu kau......welkam...
welcome welcome welcome
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   

Back to top Go down

sila post kan data diri anda di ruangan ini...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4 Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: Register To bE a MemBer TonGkop -
Forum create on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum