( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

sila post kan data diri anda di ruangan ini...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon Dec 08, 2008 9:16 am

First topic message reminder :

nama:

umur:

no.k.p:

jenis kereta:

Alamat T/tinggal:

Jantina:

Alamat:

no.tel:

anda akan dilayan seterusnya dari pihak admin bagi proses seterusnya seperti sticker group tonGkop...

terima kasih..


http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
kEzz



Number of posts : 36
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-05

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 3:13 am

im newbiee here!!


nama: kEzz
umur: 22
no.k.p: Secret!!
jenis kereta: Kancil,Perdana
Alamat T/tinggal: KK
Jantina: Male
Alamat: Petagas
no.tel: 016-8116861

nice to meet u...
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 4:15 am

kEzz wrote:
im newbiee here!!


nama: kEzz
umur: 22
no.k.p: Secret!!
jenis kereta: Kancil,Perdana
Alamat T/tinggal: KK
Jantina: Male
Alamat: Petagas
no.tel: 016-8116861

nice to meet u...

1st class plak ne kan???
wah..... welcome welcome ..
keep in touch ya....^_^



Back to top Go down
View user profile
kEzz



Number of posts : 36
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-05

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 4:43 am

tq tq!!
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue May 05, 2009 9:28 am

welcome welcme bro..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
simple n sweet



Number of posts : 8
Age : 28
Registration date : 2009-04-22

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed May 06, 2009 5:22 am

NAMA : KALSUMI BINTI OSMAN

UMUR : 21

NO. KP : 890727-12-5946

JENIS KERETA : KANCIL (SAA 154 X)

ALAMAT TEMPAT TINGGAL : KINARUT PAPAR

JANTINA : PEREMPUAN

ALAMAT : PAPAR

NO. TEL : -
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Thu May 07, 2009 1:45 am

simple n sweet wrote:
NAMA : KALSUMI BINTI OSMAN

UMUR : 21

NO. KP : 890727-12-5946

JENIS KERETA : KANCIL (SAA 154 X)

ALAMAT TEMPAT TINGGAL : KINARUT PAPAR

JANTINA : PEREMPUAN

ALAMAT : PAPAR

NO. TEL : -

welcome to T.P.T

keep in touch wif us....

thanxxx.....



Back to top Go down
View user profile
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon May 18, 2009 10:23 am

welcome welcome

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri May 22, 2009 5:39 am

welcome welcome welcome



Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP



Number of posts : 17
Age : 44
Location : Papar
Registration date : 2009-05-26

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed May 27, 2009 3:39 am

Smile Nama : Erwan @ DINDATOY
Tarikh Lahir : 11th August 1972
Tempat Tinggal : Papar
Jenis Kereta : Proton Iswara 1.3 Sedan ( TAXI VIP )
Number plate : SAA5462D
Colour Kereta : Black
Croup / Club :Crown
Dr
Mna dpt tau ni web : i tahu ni laman web kerna terlihat Proton Iswara
Ab biru , tapi i belum kenal lagi , jadi disini boleh i join this club
..bro
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed May 27, 2009 4:06 am

ErwanVIP wrote:
Smile Nama : Erwan @ DINDATOY
Tarikh Lahir : 11th August 1972
Tempat Tinggal : Papar
Jenis Kereta : Proton Iswara 1.3 Sedan ( TAXI VIP )
Number plate : SAA5462D
Colour Kereta : Black
Croup / Club :Crown
Dr
Mna dpt tau ni web : i tahu ni laman web kerna terlihat Proton Iswara
Ab biru , tapi i belum kenal lagi , jadi disini boleh i join this club
..bro

welcome welcome welcome welcome



Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jun 13, 2009 12:53 pm

ErwanVIP wrote:
Smile Nama : Erwan @ DINDATOY
Tarikh Lahir : 11th August 1972
Tempat Tinggal : Papar
Jenis Kereta : Proton Iswara 1.3 Sedan ( TAXI VIP )
Number plate : SAA5462D
Colour Kereta : Black
Croup / Club :Crown
Dr
Mna dpt tau ni web : i tahu ni laman web kerna terlihat Proton Iswara
Ab biru , tapi i belum kenal lagi , jadi disini boleh i join this club
..bro


welkam......... welcome welcome
Back to top Go down
Rome



Number of posts : 10
Registration date : 2009-06-23

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Jun 23, 2009 2:05 pm

nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN
Back to top Go down
View user profile http://crown.forumotion.net
Fareast



Number of posts : 67
Age : 27
Location : Papar~Kota Kinabalu
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Jun 23, 2009 11:13 pm

Rome wrote:
nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN


welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome
Back to top Go down
View user profile
> FORENSIK 86<



Number of posts : 222
Age : 30
Location : ??,sabah..
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Jun 23, 2009 11:26 pm

Rome wrote:
nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN


welcome welcome welcome

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed Jun 24, 2009 8:08 am

Rome wrote:
nama: Rome

umur:28

jenis kereta: Kancil/viva

Alamat T/tinggal: Donggogon

Jantina: Lelaki

Alamat: Kota Kinabalu

no.tel: 0198705825


club: CROWN

haha.ko plak ni bro..anyway thanks cz tlg tolak kete tme nak naik feri hari 2 nak g labuan..wlkam bro..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Rome



Number of posts : 10
Registration date : 2009-06-23

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Wed Jun 24, 2009 1:06 pm

OK BAH BRO V.I.P BIAR PUN TIME TU KITA X KENAL YG PENTING SALING TOLONG MENOLONG BRU OK. MASYARAKAT KITA KAN PEMURAH APA LG DUDUK SEBUMBUNG DLM BIDANG KELAB KETA. SUPPORT.........
Back to top Go down
View user profile http://crown.forumotion.net
kamil



Number of posts : 17
Age : 37
Location : tangki
Registration date : 2009-06-25

PostSubject: salam perkenalan   Fri Jun 26, 2009 9:22 pm

nama: kamil
umur: 29
no.k.p: 791029125055
jenis kereta: wira diesel sedan, mitsubishi starion, datsun SSS
RC car :Kyosho,yokomo,smartech,HY,QD(body : AE86-DRIFT, mazda rx8-Touring, evo-DRIFT,nissan Fairlady-drift)
Alamat T/tinggal: papar
Jantina: Male
Alamat: kuching, sarawak
no.tel: 016-8290325

siok pula tengok korang............tambahkan lagi anggota tongkop supaya lebih mantop....hehehehe drifter:driving: GO!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
bloCk raCe



Number of posts : 17
Registration date : 2009-04-09

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri Jun 26, 2009 9:37 pm

[quote="kamil"]nama: kamil
umur: 29
no.k.p: 791029125055
jenis kereta: wira diesel sedan, mitsubishi starion, datsun SSS
RC car :Kyosho,yokomo,smartech,HY,QD(body : AE86-DRIFT, mazda rx8-Touring, evo-DRIFT,nissan Fairlady-drift)
Alamat T/tinggal: papar
Jantina: Male
Alamat: kuching, sarawak
no.tel: 016-8290325

siok pula tengok korang............tambahkan lagi anggota tongkop supaya lebih mantop....hehehehe drifter:driving: GO!!!!!![/quote]

mcm kanal tau..he3

welcome welcome welcome welcome
ta c up lg tongkop nie..
Back to top Go down
View user profile
kamil



Number of posts : 17
Age : 37
Location : tangki
Registration date : 2009-06-25

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jun 27, 2009 1:02 am

apa yang penting 'kerja sama'........hahahhaahah
Back to top Go down
View user profile
Bro_K



Number of posts : 51
Age : 34
Location : Membakut
Registration date : 2009-04-11

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jun 27, 2009 10:20 am

aku dah lama reg... alum lg bg data...

nama: RAMZI @ ZYE
umur: 27
no.k.p: 82061912
jenis kereta: perodua kembara(PERODUA1141)
Alamat T/tinggal: MEMBAKUT
Jantina: MaLE
Alamat: Kg Brunei Membakut
no.tel: 016-8118009/0135553115

klu ada main sound k LS TPT ke hampir2 area membakut, sound2 sja lah....


Last edited by Bro_K on Sun Jul 19, 2009 11:22 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
jai



Number of posts : 3
Location : kk
Registration date : 2009-07-19

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 19, 2009 10:44 am

nama: jai

umur: 20

no.k.p: 890101-12-526?

jenis kereta: viva,kancil

Jantina: male

Alamat: kinarut

no.tel: 0146754017
Back to top Go down
View user profile
jai



Number of posts : 3
Location : kk
Registration date : 2009-07-19

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 19, 2009 10:49 am

im newbie here! :D
Back to top Go down
View user profile
cute n simple



Number of posts : 252
Age : 30
Location : papar ke pulakop
Registration date : 2008-12-10

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 19, 2009 10:31 pm

jai wrote:
im newbie here! :D

welcome welcome welcome

Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
v.i.playgirlz



Number of posts : 1
Registration date : 2009-07-25

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Jul 25, 2009 3:19 am

me newbie....

nama: VIP'Girlz

umur:21

no.k.p: ndak payah la ba arh...

jenis kereta: Viva

Alamat T/tinggal: Kota Marudu

Jantina: P

no.tel: nanti la yer....
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Jul 26, 2009 10:51 am

v.i.playgirlz wrote:
me newbie....

nama: VIP'Girlz

umur:21

no.k.p: ndak payah la ba arh...

jenis kereta: Viva

Alamat T/tinggal: Kota Marudu

Jantina: P

no.tel: nanti la yer....

ok bha klu kau......welkam...
welcome welcome welcome
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Today at 3:38 pm

Back to top Go down

sila post kan data diri anda di ruangan ini...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4 Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: Register To bE a MemBer TonGkop -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum