( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

sila post kan data diri anda di ruangan ini...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon Dec 08, 2008 9:16 am

First topic message reminder :

nama:

umur:

no.k.p:

jenis kereta:

Alamat T/tinggal:

Jantina:

Alamat:

no.tel:

anda akan dilayan seterusnya dari pihak admin bagi proses seterusnya seperti sticker group tonGkop...

terima kasih..


http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Mar 07, 2010 5:19 am

bling2 ;
WELCOME 2 THE CLUB
Back to top Go down
View user profile
bling2



Number of posts : 141
Age : 31
Location : pengalat oyo
Registration date : 2010-03-05

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Mar 07, 2010 5:23 am

tq CINTAku.......
Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Mar 07, 2010 5:51 am

No hal bah..
Sa cuma maw ni group berkembang dengan MANTAP jak..
So buat yang terbaik for this group lah kan..
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon Mar 08, 2010 9:57 pm

ya..ramai2 kita naikkan group kita...sapa lg kalau bukan kita kan..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Mar 09, 2010 5:30 am



ahli kena kuat... barulah MANTAP
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Mar 09, 2010 10:23 pm

yup..ahli pn kena..apa lg admin n ajk2 smua..kena ambil peranan tuk kc naik ni t.p.t

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Thu Mar 11, 2010 11:27 am

sama-sama kita melibatkan diri barulah best
Back to top Go down
View user profile
sona



Number of posts : 4
Registration date : 2010-03-12

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri Mar 12, 2010 1:51 am

selamat tengahari semua...

Maaf kerna register di sini...
Saya sona dari semenanjung tapi selalu ulang alik ke sabah kerana tugas...
Jumpa forum ni dalam website semasa mencari infor tentang kereta...

Wahhh...rupanya di sabah ada juga forum kereta ya...ruginya tidak jumpa kalian semua semasa di sabah...

Semuga saya di terima dalam forum ni sebagai kawan...
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri Mar 12, 2010 4:05 am

welcome sona..forum ini terbuka smua tuk org awm yg minat dlm bidang permotoran..hope sona enjoy n dpt berkongsi pendapat dlm forum ini k..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri Mar 12, 2010 5:35 am

sona

Back to top Go down
View user profile
sona



Number of posts : 4
Registration date : 2010-03-12

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon Mar 15, 2010 6:12 am

Terima kasih kerana menerima sona....sona pernah ikot kawan2 ofis pergi drag...kalo tak salah kat tawau...dkt airport lama kot tu...

ni detail sona...


nama: Sona

umur: 29

no.k.p: malu ah sebab dah tua....huhuhu

jenis kereta: persona / waja

Alamat T/tinggal: putrajaya / kg api2

Jantina: perempuan ba....

Alamat:

no.tel:

anda akan dilayan seterusnya dari pihak admin bagi proses seterusnya seperti sticker group tonGkop...

terima kasih..
Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon Mar 15, 2010 12:31 pm



jan malu jan segan .. janji happy and enjoy
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Mon Mar 15, 2010 11:57 pm

sona wrote:
Terima kasih kerana menerima sona....sona pernah ikot kawan2 ofis pergi drag...kalo tak salah kat tawau...dkt airport lama kot tu...

ni detail sona...


nama: Sona

umur: 29

no.k.p: malu ah sebab dah tua....huhuhu


wellcome..kalau nk order sticker n berminat join ni group..blh la cntct admin dlm web ni..tq
jenis kereta: persona / waja

Alamat T/tinggal: putrajaya / kg api2

Jantina: perempuan ba....

Alamat:

no.tel:

anda akan dilayan seterusnya dari pihak admin bagi proses seterusnya seperti sticker group tonGkop...

terima kasih..


http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
microtech



Number of posts : 19
Age : 29
Location : sabahan
Registration date : 2010-03-04

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Mar 16, 2010 5:23 am

[quote="VipStyle"]nama:microtech

umur:dalam 20an

no.k.p:860309-49-5511

jenis kereta:saga expired
Alamat T/tinggal:kota kinabalu

Jantina:sudah semesti nya jantan

Alamat:kota kinabalu

no.tel:***********

Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Mar 23, 2010 8:44 pm

[quote="microtech"]
VipStyle wrote:
nama:microtech

umur:dalam 20an

no.k.p:860309-49-5511

jenis kereta:saga expired
Alamat T/tinggal:kota kinabalu

Jantina:sudah semesti nya jantan

Alamat:kota kinabalu

no.tel:***********




welcome welcome welcome welcome



Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Tue Mar 23, 2010 9:11 pm

[quote="babybeeLicca"]
microtech wrote:
VipStyle wrote:
nama:microtech

umur:dalam 20an

no.k.p:860309-49-5511

jenis kereta:saga expired
Alamat T/tinggal:kota kinabalu

Jantina:sudah semesti nya jantan

Alamat:kota kinabalu

no.tel:***********




welcome welcome welcome welcome

enjoy tpt.........

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sat Mar 27, 2010 4:01 pm

enjoy in this group
Back to top Go down
View user profile
aYu



Number of posts : 33
Age : 28
Location : papar.sabah
Registration date : 2008-12-18

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Sun Mar 28, 2010 1:48 pm

sona wrote:
selamat tengahari semua...

Maaf kerna register di sini...
Saya sona dari semenanjung tapi selalu ulang alik ke sabah kerana tugas...
Jumpa forum ni dalam website semasa mencari infor tentang kereta...

Wahhh...rupanya di sabah ada juga forum kereta ya...ruginya tidak jumpa kalian semua semasa di sabah...

Semuga saya di terima dalam forum ni sebagai kawan...


sona :
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Thu Apr 01, 2010 11:03 pm

sona wrote:
Terima kasih kerana menerima sona....sona pernah ikot kawan2 ofis pergi drag...kalo tak salah kat tawau...dkt airport lama kot tu...

ni detail sona...


nama: Sona

umur: 29

no.k.p: malu ah sebab dah tua....huhuhu

jenis kereta: persona / waja

Alamat T/tinggal: putrajaya / kg api2

Jantina: perempuan ba....

Alamat:

no.tel:

anda akan dilayan seterusnya dari pihak admin bagi proses seterusnya seperti sticker group tonGkop...

terima kasih..




welcome welcome welcome welcome welcome welcome



Back to top Go down
View user profile
Hajinomoto



Number of posts : 29
Registration date : 2010-07-16

PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Fri Jul 16, 2010 11:20 am

nama: hajinomoto

umur: 30an Gitula..

no.k.p: H0941123

jenis kereta: Proton Saga

Alamat T/tinggal: key-key & K.Belud

Jantina: Laki Tulin Bang

Alamat: Kg.Likas cendaramata 2

no.tel: -

Ok ba kan Geng..Minta Tunjuk Ajar otai2 sini ar...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sila post kan data diri anda di ruangan ini...   Today at 7:12 pm

Back to top Go down

sila post kan data diri anda di ruangan ini...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4 Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: Register To bE a MemBer TonGkop -
Make a forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum