( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

Sixors Movie Gala Day Gathering

View previous topic View next topic Go down 
Author Message
miloping



Number of posts : 14
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Sixors Movie Gala Day Gathering   Wed Mar 25, 2009 9:58 am





fast and furios 4

new model original parts

To all sixorian, ini adalah rancangan yang saya tidak sangka bleh masuk dalam pikiran saya, when i was on my way back to the office, saya terfikir satu plan di mana, saya selalu dengar pandangan daripada sixorian yang lain, di mana ingin mempromote serta kembangkan sixors ni di serata sabah, pada permulaannya saya cuma ingin membuat movie day ni khas untuk kita, tapi since kita adalah kelab permotoran juga, saya telah memikirkan satu Program yang besar di mana Sixors adalah induk kepada Program yang juga tidak disangka oleh club2 permotoran di sabah yang lain di mana idea yang saya come up nih saya sendiri pun x sangka ada sambutan yang begitu menggalakkkan dan dihadiri oleh pihak media serta kerjasama daripada photographer kita Jebat.net

Sebagaimana yang Sixorian tahu, filem fast and furious 4 ini adalah berkaitan dengan permotoran, saya mencadangkan dan telah mengambil beberapa quotation daripada beberapa panggung wayang di kota kinabalu ini antaranya GSC, Cathay Cineplex, Growball Cinemax, Dalam satu Hall Movie itu hanya kita sahaja yang occupied, di mana plan ini saya ada membincangkan beberapa presiden club2 di sabah ni dan nampaknya persetujuan dan sambutan yang saya tidak sangka bleh begitu mantaps, dan ini merupakan Event Besar yang pernah Sixors buat untuk Tahun baru dan Kelab Baru seperti kita antara Kelab2 yang suda ada persetujuan dan galakkan yang begitu memberangsangkan ialah

1.Vcs Group( konfirm)
2Tongkop Team( to be confirm)
3Tora Lounge Community From Keningau(to be konfirm)
4XLR8(konfirm)
5Myvi Club Sabah(konfirm)
6Viva Club Sabah(konfirm)


More Clubs Coming in and ticket have been booked lots

Setakat ini Perancangan ini merupakan yang terbaik untuk kita di mana kita bleh mempromote Sixors di mata public di sabah ini dan disamping club lain pun dapat manafaat apa yang kita perjuangkan, setakat ini yang saya mampu untuk membuat untuk kita bagi saya, ini lah masanya we show to da world we not jus a club we are one of the best community in da future

To All Sixorians, Its time we show dat we can and know dat we can do wat we cannot do..

p/s Fast And Furious 4 ( its not jus a movie its about Car) Mungkin ada benda yang kita bleh ambik pengetahuan juga

I promise you this event will be big as you can see thanks

4HB APRIL 2009 JAM 7-8 MALAM( To Be Confirm)


(saya terpaksa paste apa yang saya buat di sixors sry bro2 semua apapun inilah first big event yang sixors buat...setakat ini sambutan menggalakkan dan VCS di invite untuk join sekali)

= sila konfirm kan saya berapa tiket yang anda mahu..

payment dan yang lain2 akan diberitahu kelak dan good news is makanan ada discount hebat..and more club will be joining us soon

Diharap tongkop team akan support event big ini di mana disamping kita tgk movie dapat mempromote club kita masing2 tq

saya terpaksa paste apa yang saya tulis di sixors

ticket dibooking banyak sekarang kedatangan tongkop team akan memeriahkan suasana di hall tu coz itu hall kita yang conquer
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Wed Mar 25, 2009 10:17 am



tp kami on 5th april ada konvoi o....... I don't know



Back to top Go down
View user profile
miloping



Number of posts : 14
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Wed Mar 25, 2009 10:19 am

babybeeLicca wrote:


tp kami on 5th april ada konvoi o....... I don't know

saya tau kan 4 april juga malam juga tu x lama juga movie tu harap2 tongkop dapat juin
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Wed Mar 25, 2009 10:24 am

miloping wrote:
babybeeLicca wrote:


tp kami on 5th april ada konvoi o....... I don't know

saya tau kan 4 april juga malam juga tu x lama juga movie tu harap2 tongkop dapat juin



emmmm...not sure g..apa2 pun kami bwa discuss dulu la ar...

nnt vip akan inform kamu gak tu.....



Back to top Go down
View user profile
miloping



Number of posts : 14
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Wed Mar 25, 2009 10:38 am

aku kenal XL di vip tu tapi no hp nya ilang ko rasa derang ok ka tu aku mau invite tapi nda tau apa nama Home derang
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Wed Mar 25, 2009 10:53 am

miloping wrote:
aku kenal XL di vip tu tapi no hp nya ilang ko rasa derang ok ka tu aku mau invite tapi nda tau apa nama Home derang


maksudd ko???



Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Wed Mar 25, 2009 1:00 pm

miloping wrote:
babybeeLicca wrote:


tp kami on 5th april ada konvoi o....... I don't know

saya tau kan 4 april juga malam juga tu x lama juga movie tu harap2 tongkop dapat juin

tngk wayang ka....pas tngk wyg 2 pa aktiviti lg......teda blast memblast ka...
Back to top Go down
miloping



Number of posts : 14
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Thu Mar 26, 2009 12:37 am

Ings+1 wrote:
miloping wrote:
babybeeLicca wrote:


tp kami on 5th april ada konvoi o....... I don't know

saya tau kan 4 april juga malam juga tu x lama juga movie tu harap2 tongkop dapat juin

tngk wayang ka....pas tngk wyg 2 pa aktiviti lg......teda blast memblast ka...

mesti ada aktiviti selepas itu yang penting kita semua akan sewa satu hall friend and family pun bleh masuk ne...saya kekurangan contact club2 lain, kawan2 sekalian ada no contact club lain ka saya mau contact manalah tau ada yang berminat
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Fri Mar 27, 2009 8:49 am

best ni program..tapi syg tongkop tia dapat join..sory lah cz tia dapat join..thanks cz invite tongkop tuk join program korg..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Fri Mar 27, 2009 9:05 am

peace

next tymm ar bro......



Back to top Go down
View user profile
> FORENSIK 86<



Number of posts : 222
Age : 30
Location : ??,sabah..
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Fri Mar 27, 2009 9:49 pm

best nie cite tau..
Rugi lau tak tgk..
race 2..he3

Razz Razz Razz Razz Razz Razz

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Sat Mar 28, 2009 1:06 am

> FORENSIK 86< wrote:
best nie cite tau..
Rugi lau tak tgk..
race 2..he3

Razz Razz Razz Razz Razz Razz

nnt kta tgk sma2 ar...
ngam2 gaji g tu cyggg....
blanja syg ar.... I love you I love you



Back to top Go down
View user profile
rempit vs impak maksima



Number of posts : 191
Age : 26
Location : dakat2 kg ulu kukut
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Sat Mar 28, 2009 1:39 pm

knpa tongkop nda dpt join???
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Sat Mar 28, 2009 2:56 pm

rempit vs impak maksima wrote:
knpa tongkop nda dpt join???

sbb time 2 ada program jg ni......
Back to top Go down
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Sat Mar 28, 2009 8:32 pm

insyaAllah...

next activities kami join... peace



Back to top Go down
View user profile
miloping



Number of posts : 14
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Mon Mar 30, 2009 12:24 am

Ings+1 wrote:
rempit vs impak maksima wrote:
knpa tongkop nda dpt join???

sbb time 2 ada program jg ni......

saya paham dun worry semua...penat juga kan kalau malam tu join movie bisuknya kamu ada plan kan saya ok ja tu makaseh ah
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Mon Mar 30, 2009 9:26 am

miloping wrote:
Ings+1 wrote:
rempit vs impak maksima wrote:
knpa tongkop nda dpt join???

sbb time 2 ada program jg ni......

saya paham dun worry semua...penat juga kan kalau malam tu join movie bisuknya kamu ada plan kan saya ok ja tu makaseh ah


okkk...... peace peace



Back to top Go down
View user profile
rempit vs impak maksima



Number of posts : 191
Age : 26
Location : dakat2 kg ulu kukut
Registration date : 2009-02-22

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Mon Mar 30, 2009 11:35 am

owh..tongkop ada prgm len rpa'y..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Mon Mar 30, 2009 1:11 pm

rempit vs impak maksima wrote:
owh..tongkop ada prgm len rpa'y..


ya....ada....
5hb ada konvoi......



Back to top Go down
View user profile
miloping



Number of posts : 14
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Tue Apr 07, 2009 8:19 am

http://www.versatilecarsociety.com/vcs-photoshoot-activity-f8/sixors-movie-day-photo-enjoy-everyone-t1180.htm

sedikit nukilan buat tongkop team tentang movie hari tu...untuk tatapan semua daripada sixorians
Back to top Go down
View user profile
miloping



Number of posts : 14
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Untuk Tatapan Semua   Tue Apr 14, 2009 12:26 am

peace Sedikit Nukilan Buat Semua Tentang Sixors Movie Day :kongsikong:

:love: :makaseh:



Ini la Sebahagian Daripada Yang Menghadiri Sixors Movie Day Kepada Anda Semua Memang Mantap :lulus:



Sempat Ada Model Bergambar lagi Mantaps la...ui Cewek..Geng Satria Neo Club IsMart Na tok :bravo:



Geng2 Gen2 Dan Satria Neo Club Thanks For Supporting Semua Control Lubang Hidung Hehe peace



Tora Tora Lounge Dari Keningau lol! Saja Tambah Bro Leks Ah Enjoy the Pic I salute Tora ( Disco Disco Good Good )



Ini Geng2 Myvi Club Sangat Pemalu Untuk Bergambar ka peace :love:



Geng2 Sixors Yang Menghadiri Movie Event Ini Tq All to Sixorianz Hehe :sokong:



Team Asc Yang Baru Sampai Ehem Ehem Mantap! Mantap!



Orang Ramai Dan Partners Melihat Sound Preview Dari Partner Kita ASC (Ameron Sound Club) Terima Kasih Kerana Datang)



Tidak Sabar Ka Wak Pa Leh Buat Terpaksa Beratur Mengambil Makanan hehe



Suasana Yang Sangat Sesak..Wah Kami Pun Sangat Bz hehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sixors Movie Gala Day Gathering   Today at 7:31 am

Back to top Go down

Sixors Movie Gala Day Gathering

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: TonGkop Motorsports Activities :: Motorsports Activities -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum