( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

TT with Viva Club

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Author Message
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: TT with Viva Club   Fri May 22, 2009 11:31 pm


Tempat:Tanjung Aru Plaza

Date:( Viva Club akan memaklumkan kemudian)


So kepada ahli tongkop yang lain di minta hadir bagi memeriahkan lagi TT bersama Viva Club ini..

Sekian harap maklum..

-vip-


http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
cute n simple



Number of posts : 252
Age : 30
Location : papar ke pulakop
Registration date : 2008-12-10

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Sat May 23, 2009 1:29 am

ok cip,kc tau jak masa dia nanti..

Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Sat May 23, 2009 1:46 am

okae!!! inform ja la bila yg sah tarikh nya..k

LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Guest
Guest



PostSubject: Re: TT with Viva Club   Sat May 23, 2009 2:00 am

LyFEtOoShoRT wrote:
okae!!! inform ja la bila yg sah tarikh nya..k

buli sajaaa....
Back to top Go down
Miey_Kitty



Number of posts : 47
Registration date : 2009-04-25

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Sun May 24, 2009 1:11 pm

wah best ni sapot dri jauh ja ar huhu
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Sun May 24, 2009 2:38 pm

Miey_Kitty wrote:
wah best ni sapot dri jauh ja ar huhu


besh ni..besar ba gruop VIVAC nii..dtgla ah..aha..dr jau??okae!!thnx!!!


LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Sun May 24, 2009 10:07 pm

sa bleh join ka ne.....????............^_^



Back to top Go down
View user profile
alvinthv



Number of posts : 8
Age : 35
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Sun May 24, 2009 11:57 pm

Hello semua, sia ini baru join Tongkop Club ini. Saya dari VIVAC member juga. Sia behalf Vandal because dia outstation. So, sia sudah bincang dgn president VIVAC kita Mrchai ttg masa dan tempat.

Joint tt vivac sabah & Tongkop club
Tarikh : 29 May 2009 (Jumaat)
Tempat : Tanjung Aru Plaza
Masa : 7.30pm onwards


Ada apa-apa perudahan, kasih tahu saja. Sia akan update member sia juga.

Thanks
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Mon May 25, 2009 1:21 am

alvinthv wrote:
Hello semua, sia ini baru join Tongkop Club ini. Saya dari VIVAC member juga. Sia behalf Vandal because dia outstation. So, sia sudah bincang dgn president VIVAC kita Mrchai ttg masa dan tempat.

Joint tt vivac sabah & Tongkop club
Tarikh : 29 May 2009 (Jumaat)
Tempat : Tanjung Aru Plaza
Masa : 7.30pm onwards


Ada apa-apa perudahan, kasih tahu saja. Sia akan update member sia juga.

Thanks


okae..nnt kmi inform larhh..k

LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Mon May 25, 2009 1:07 pm

alvinthv wrote:
Hello semua, sia ini baru join Tongkop Club ini. Saya dari VIVAC member juga. Sia behalf Vandal because dia outstation. So, sia sudah bincang dgn president VIVAC kita Mrchai ttg masa dan tempat.

Joint tt vivac sabah & Tongkop club
Tarikh : 29 May 2009 (Jumaat)
Tempat : Tanjung Aru Plaza
Masa : 7.30pm onwards


Ada apa-apa perudahan, kasih tahu saja. Sia akan update member sia juga.

Thanks


ok bro..kira ok dah date ni..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
alvinthv



Number of posts : 8
Age : 35
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Tue May 26, 2009 6:24 am

Boleh saya tanya siapa nama president utk Club Tongkop ini? Sebab saya nak contact dia utk set TT jumaat ini.


Thanks
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Tue May 26, 2009 6:29 am

alvinthv wrote:
Boleh saya tanya siapa nama president utk Club Tongkop ini? Sebab saya nak contact dia utk set TT jumaat ini.


Thanks


tu yg kt atas tu..VIP..dia la president kami..ermmm..juz giv him a PM..k


LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
NaSzEyLa



Number of posts : 13
Age : 26
Location : Papar^Putatan
Registration date : 2009-03-16

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Tue May 26, 2009 11:22 pm

aku join ne....join cute n simple....
Back to top Go down
View user profile
alvinthv



Number of posts : 8
Age : 35
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Wed May 27, 2009 2:00 am

Bah, Join saja. Jgn malu malu.

Bah, Semalam aku sudah call President VIP. Confirm udah TT bersama VIVAC..

Jumpa pada hari Jumaat. KAsih kilat kilat kereta kamu..hehehe
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Wed May 27, 2009 4:04 am

alvinthv wrote:
Bah, Join saja. Jgn malu malu.

Bah, Semalam aku sudah call President VIP. Confirm udah TT bersama VIVAC..

Jumpa pada hari Jumaat. KAsih kilat kilat kereta kamu..hehehe



bha jmpa ari 5 eheheheheeee
c vandal turun ka tu?
su dia turun ar...
c wunni turun gak ka?



Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Wed May 27, 2009 5:55 am

alvinthv wrote:
Bah, Join saja. Jgn malu malu.

Bah, Semalam aku sudah call President VIP. Confirm udah TT bersama VIVAC..

Jumpa pada hari Jumaat. KAsih kilat kilat kereta kamu..hehehe



heheehhe..kasi kilat ek??
sentiasa kilat lorrr..kekekeke


LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Guest
Guest



PostSubject: Re: TT with Viva Club   Wed May 27, 2009 8:24 am

LyFEtOoShoRT wrote:
alvinthv wrote:
Bah, Join saja. Jgn malu malu.

Bah, Semalam aku sudah call President VIP. Confirm udah TT bersama VIVAC..

Jumpa pada hari Jumaat. KAsih kilat kilat kereta kamu..hehehe



heheehhe..kasi kilat ek??
sentiasa kilat lorrr..kekekeke

jam brapa tu ah kawan.......
Back to top Go down
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Wed May 27, 2009 8:36 am

Ings+1 wrote:
LyFEtOoShoRT wrote:
alvinthv wrote:
Bah, Join saja. Jgn malu malu.

Bah, Semalam aku sudah call President VIP. Confirm udah TT bersama VIVAC..

Jumpa pada hari Jumaat. KAsih kilat kilat kereta kamu..hehehe



heheehhe..kasi kilat ek??
sentiasa kilat lorrr..kekekeke

jam brapa tu ah kawan.......


jam730..dtg ah ketua..bw itam n jerung tu..kekekke..

LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
vandalheart



Number of posts : 20
Registration date : 2009-02-06

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Wed May 27, 2009 5:36 pm

alvinthv wrote:
Hello semua, sia ini baru join Tongkop Club ini. Saya dari VIVAC member juga. Sia behalf Vandal because dia outstation. So, sia sudah bincang dgn president VIVAC kita Mrchai ttg masa dan tempat.

Joint tt vivac sabah & Tongkop club
Tarikh : 29 May 2009 (Jumaat)
Tempat : Tanjung Aru Plaza
Masa : 7.30pm onwards


Ada apa-apa perudahan, kasih tahu saja. Sia akan update member sia juga.

Thanks



Aku yg propose ni barang aku pula yg nda dpt datang kan...huhuhuuu

Tapi nda apa yg penting program ni terus berjalan. Utk pengetahuan kamu bos Vivac ialah Mrchai...rasanya dia dtg ni TT.
Aku try2 la juga dtg tapi payah juga ni pasal aku balik ptg 29hb lepas flight 13jam + 2 1/2 jam dari KL lagi....karau pan ling sama.... :D kalau nda penat aku dtg la juga. Tp kalau nda dpt sori lah hehe. Anyway thanks bro Alvinthv pasal tolong atur
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Wed May 27, 2009 8:52 pm

vandalheart wrote:
alvinthv wrote:
Hello semua, sia ini baru join Tongkop Club ini. Saya dari VIVAC member juga. Sia behalf Vandal because dia outstation. So, sia sudah bincang dgn president VIVAC kita Mrchai ttg masa dan tempat.

Joint tt vivac sabah & Tongkop club
Tarikh : 29 May 2009 (Jumaat)
Tempat : Tanjung Aru Plaza
Masa : 7.30pm onwards



Ada apa-apa perudahan, kasih tahu saja. Sia akan update member sia juga.

Thanks



Aku yg propose ni barang aku pula yg nda dpt datang kan...huhuhuuu

Tapi nda apa yg penting program ni terus berjalan. Utk pengetahuan kamu bos Vivac ialah Mrchai...rasanya dia dtg ni TT.
Aku try2 la juga dtg tapi payah juga ni pasal aku balik ptg 29hb lepas flight 13jam + 2 1/2 jam dari KL lagi....karau pan ling sama.... :D kalau nda penat aku dtg la juga. Tp kalau nda dpt sori lah hehe. Anyway thanks bro Alvinthv pasal tolong atur



huhu ko tia dpt join ka.....
bha pa leh wat kan..next tym kta atur g..lau ada umur n rezeki... agree



Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: TT with Viva Club   Thu May 28, 2009 6:44 am

LyFEtOoShoRT wrote:
Ings+1 wrote:
LyFEtOoShoRT wrote:
alvinthv wrote:
Bah, Join saja. Jgn malu malu.

Bah, Semalam aku sudah call President VIP. Confirm udah TT bersama VIVAC..

Jumpa pada hari Jumaat. KAsih kilat kilat kereta kamu..hehehe



heheehhe..kasi kilat ek??
sentiasa kilat lorrr..kekekeke

jam brapa tu ah kawan.......


jam730..dtg ah ketua..bw itam n jerung tu..kekekke..

kekekke....datang, aku bw bawal itam 2 ja la.....jerung 2 nnt2 la.....kekekkeke....low profile bha bro...kekkeke......
Back to top Go down
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Thu May 28, 2009 9:10 pm

kalau bleh kita nk tgk jugak demo car viva club utk autoshow or audio system..so lagi best kn..ada jugak aktiviti mlm 2..so hope mana2 kita tongkop n viva club y penah mengikuti audio sistem or autoshow turun lah mlm 2..nak tgk2 juga keta demo car viva club.hehehehe

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Thu May 28, 2009 10:48 pm

TonGkop_Admin wrote:
kalau bleh kita nk tgk jugak demo car viva club utk autoshow or audio system..so lagi best kn..ada jugak aktiviti mlm 2..so hope mana2 kita tongkop n viva club y penah mengikuti audio sistem or autoshow turun lah mlm 2..nak tgk2 juga keta demo car viva club.hehehehe



sukung bha!!



Back to top Go down
View user profile
alvinthv



Number of posts : 8
Age : 35
Location : Kota Kinabalu
Registration date : 2009-05-24

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Fri May 29, 2009 12:56 am

So far ini VIVAC ini tidak ada DEMO car. eehheh .Tapi, sia harap member VIVAC yg ada sound itu turun pi TT. hehhehe. Kita VIVAC ini masih fresh lagi, byk lagi nak belajar.... hehehe. Bah, nanti kasih tunjuk ajar saja nanti mlm..heheh
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: TT with Viva Club   Fri May 29, 2009 2:47 am

TonGkop_Admin wrote:
kalau bleh kita nk tgk jugak demo car viva club utk autoshow or audio system..so lagi best kn..ada jugak aktiviti mlm 2..so hope mana2 kita tongkop n viva club y penah mengikuti audio sistem or autoshow turun lah mlm 2..nak tgk2 juga keta demo car viva club.hehehehe


wahhh~~ besh ni tau..tol2 sa sukung..ada jg aktiviti ta..

LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Sponsored content




PostSubject: Re: TT with Viva Club   Today at 12:57 am

Back to top Go down

TT with Viva Club

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2 Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: TonGkop Forum :: tonGkop Activity -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum