( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
Author Message
MuzMonster



Number of posts : 38
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Sun May 24, 2009 4:30 am

First topic message reminder :

sory la ahhh... aku ndada keta oOo ... motor jak ada... so aku playang motor jak la ahhh hehehehhe
Back to top Go down
View user profile
MuzMonster



Number of posts : 38
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Tue May 26, 2009 5:10 am

video untuk tantapan umum hehehehhe

Back to top Go down
View user profile
MuzMonster



Number of posts : 38
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Tue May 26, 2009 5:11 am

the2balzboy wrote:
Miey_Kitty wrote:
ni lah motor paling laju di km wakakaka
uina jo jang ko ni salah stunya wakil bahagian pantai barat ni main sound motor klu cikai cikai jak mo main sama ni mo ...tetap tengelam ni oleh si muz

wakakakaka kompom.... skang tu wofer da jadi bunyik baldi ni... tukul gilak wakakakakak.... tapi nda melawan jua ni klu sound keta.... kuyak aku hhuhuhuhuh
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Tue May 26, 2009 5:14 am

MuzMonster wrote:
babybeeLicca wrote:
LyFEtOoShoRT wrote:
MC mmg power larrhhh...
motor pn bleh men sound ni..
smart n kreatif ooo..
MC ni ada gruop shuffle gak ka??
d labuan aritu pn kt LISC..
ada jg sorg bro tu shuffle kt keta gruop MC..
anyway..MC cool!!!





mai bro ne bha yg shuffle tym d labuan tu....
pa2 pun mmg kencang ne bike oo...... affraid affraid

hehehehe nanti next year la baru aku bawa ni motor p kk dengan wajah baru dia... tgu jak la heheheeh


ok bha bro...kasi display d otosow 1 b bha broo...kencang bha ne....



Back to top Go down
View user profile
MuzMonster



Number of posts : 38
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Tue May 26, 2009 5:52 am

tahun ni tak dpt bap body banyak pecah tu... next year baru dpt ni... mau kasi xtream dulu badan motor ni... alang2 jua ba klu masih kicai hehehehe
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Tue May 26, 2009 9:28 pm

MuzMonster wrote:
tahun ni tak dpt bap body banyak pecah tu... next year baru dpt ni... mau kasi xtream dulu badan motor ni... alang2 jua ba klu masih kicai hehehehe


ok bha bro...



Back to top Go down
View user profile
the2balzboy



Number of posts : 33
Registration date : 2009-05-16

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Wed May 27, 2009 1:56 am

MuzMonster wrote:
the2balzboy wrote:
Miey_Kitty wrote:
ni lah motor paling laju di km wakakaka
uina jo jang ko ni salah stunya wakil bahagian pantai barat ni main sound motor klu cikai cikai jak mo main sama ni mo ...tetap tengelam ni oleh si muz

wakakakaka kompom.... skang tu wofer da jadi bunyik baldi ni... tukul gilak wakakakakak.... tapi nda melawan jua ni klu sound keta.... kuyak aku hhuhuhuhuh
wakakak jangan bah ko gitu kasi up lagi tu wofer pi dua bijik barulah.. buat kotak tong spiker macam jawa selalu jual kuih tu uina jo klu mcam tu kan dua bijik pun boleh o...
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Wed May 27, 2009 4:46 am

affraid affraid affraid



Back to top Go down
View user profile
Miey_Kitty



Number of posts : 47
Registration date : 2009-04-25

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Thu May 28, 2009 12:48 pm

MUZ BAITU SAPA NDA KENAL SAUN PALING KUAT DI KM WAKAKA
Back to top Go down
View user profile
MuzMonster



Number of posts : 38
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Fri May 29, 2009 5:38 am

the2balzboy wrote:
MuzMonster wrote:
the2balzboy wrote:
Miey_Kitty wrote:
ni lah motor paling laju di km wakakaka
uina jo jang ko ni salah stunya wakil bahagian pantai barat ni main sound motor klu cikai cikai jak mo main sama ni mo ...tetap tengelam ni oleh si muz

wakakakaka kompom.... skang tu wofer da jadi bunyik baldi ni... tukul gilak wakakakakak.... tapi nda melawan jua ni klu sound keta.... kuyak aku hhuhuhuhuh
wakakak jangan bah ko gitu kasi up lagi tu wofer pi dua bijik barulah.. buat kotak tong spiker macam jawa selalu jual kuih tu uina jo klu mcam tu kan dua bijik pun boleh o...

ui bro... tu ngejek ka kasi semangat tu huhuhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
MuzMonster



Number of posts : 38
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Fri May 29, 2009 5:39 am

Miey_Kitty wrote:
MUZ BAITU SAPA NDA KENAL SAUN PALING KUAT DI KM WAKAKA

besak... aku baini wakakakakak
Back to top Go down
View user profile
the2balzboy



Number of posts : 33
Registration date : 2009-05-16

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Sun Jun 07, 2009 7:31 am

MuzMonster wrote:
the2balzboy wrote:
MuzMonster wrote:
the2balzboy wrote:
Miey_Kitty wrote:
ni lah motor paling laju di km wakakaka
uina jo jang ko ni salah stunya wakil bahagian pantai barat ni main sound motor klu cikai cikai jak mo main sama ni mo ...tetap tengelam ni oleh si muz

wakakakaka kompom.... skang tu wofer da jadi bunyik baldi ni... tukul gilak wakakakakak.... tapi nda melawan jua ni klu sound keta.... kuyak aku hhuhuhuhuh
wakakak jangan bah ko gitu kasi up lagi tu wofer pi dua bijik barulah.. buat kotak tong spiker macam jawa selalu jual kuih tu uina jo klu mcam tu kan dua bijik pun boleh o...

ui bro... tu ngejek ka kasi semangat tu huhuhuhuhu
huhu aa muan semangat tek jo... upgread bah.. hihi
Back to top Go down
View user profile
MuzMonster



Number of posts : 38
Registration date : 2009-05-23

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Thu Jun 18, 2009 5:39 am

the2balzboy wrote:
MuzMonster wrote:
the2balzboy wrote:
MuzMonster wrote:
the2balzboy wrote:
Miey_Kitty wrote:
ni lah motor paling laju di km wakakaka
uina jo jang ko ni salah stunya wakil bahagian pantai barat ni main sound motor klu cikai cikai jak mo main sama ni mo ...tetap tengelam ni oleh si muz

wakakakaka kompom.... skang tu wofer da jadi bunyik baldi ni... tukul gilak wakakakakak.... tapi nda melawan jua ni klu sound keta.... kuyak aku hhuhuhuhuh
wakakak jangan bah ko gitu kasi up lagi tu wofer pi dua bijik barulah.. buat kotak tong spiker macam jawa selalu jual kuih tu uina jo klu mcam tu kan dua bijik pun boleh o...

ui bro... tu ngejek ka kasi semangat tu huhuhuhuhu
huhu aa muan semangat tek jo... upgread bah.. hihi

bana te`... memang d upgrade jua ni... tunggu masa yg sesuia dulu heheheh
Back to top Go down
View user profile
the2balzboy



Number of posts : 33
Registration date : 2009-05-16

PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Mon Apr 05, 2010 10:57 am

mantap ......bah bro minggo no gambar paling bau mutu tu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black   Today at 12:57 am

Back to top Go down

My Bike : MonsterCrew Kamen Rider Black

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2 Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: Display Your Car -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Create a forum on Forumotion