( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

Untuk Makluman Sahaja

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
Author Message
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Untuk Makluman Sahaja   Thu Dec 17, 2009 8:17 am

Antara ahli kita yang telah keluar dari kelab ini ialah:-

1. Shairol(Ings+1)
2. Shah (iswara merah)
3. Fariz(Fareast) skg dlm team Crown
4. Ben
5. Nat(viva silver)
6.waja (razali)

Antara ahli baru yang telah join kelab ini ialah:-

1. Khai(wira hijau)
2. Faiz (viva vip Hitam)
3. Jit (Iswara Hitam)
4. Jamal (wira kelabu)
5. abg khai (Kelisa Silver)
6. Andy (iswara kelabu+16 mivec)
7. pian (Kancil putih)
8. Safwan (viva putih)
9. faiez (kancil putih)
10.azri (wira silver)

11. yau (kancil silver)

So sama2 la kita kekalkan kelab kereta kita kerana ikatan silatulrahim yang telah terjalin tidak ternilai harganya..di harap member kita yang masih dlm kelab ini dpt mengekalkan kelab kita dan seterusnya menjaga nama baik kelab kita sendiri,..

support kelab kita k...chaiyo2

http://www.tongkop.org


Last edited by V.I.P on Thu Feb 18, 2010 12:15 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Thu Dec 17, 2009 9:27 am

ermm bkn masi pakai sticker dpn ka ?



Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Thu Dec 17, 2009 1:47 pm

babybeeLicca wrote:
ermm bkn masi pakai sticker dpn ka ?

who~
??Farest~?
mg mc..but 2day dia gtau nk bukak..huhu..so xpla..xde paksaan dlm kelab..biasala..setiap kelab ada kelemahanya..n bkn nk kejar apa2 pn dlm kelab,,y paling penting nilai setia ngan kwn yang telah terjalin antara kita semua..2 y pnting wlupn kelab x seaktif mana..janji tetap kekal ngan kelab n tiada sebarang masalah antara kita semua...enjoy Ya...

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
cute n simple



Number of posts : 252
Age : 30
Location : papar ke pulakop
Registration date : 2008-12-10

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Wed Dec 23, 2009 12:04 am

V.I.P wrote:
babybeeLicca wrote:
ermm bkn masi pakai sticker dpn ka ?

who~
??Farest~?
mg mc..but 2day dia gtau nk bukak..huhu..so xpla..xde paksaan dlm kelab..biasala..setiap kelab ada kelemahanya..n bkn nk kejar apa2 pn dlm kelab,,y paling penting nilai setia ngan kwn yang telah terjalin antara kita semua..2 y pnting wlupn kelab x seaktif mana..janji tetap kekal ngan kelab n tiada sebarang masalah antara kita semua...enjoy Ya...
SUKUNG.....KERJA SAMA YANG PENTING.....
APA2 PUN YANG PENTING ENJOY...


Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Fri Dec 25, 2009 2:35 pm

betul tu chip :D

nda dpt d nilai..sa sukung..sa smpi bla2 ni ma tongkop...

LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
bI RaIn



Number of posts : 177
Age : 27
Location : pa paR
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Tue Jan 05, 2010 10:09 pm

yaa kerjasama..
Back to top Go down
View user profile
cRaPeAhZy (",)v



Number of posts : 167
Age : 20
Location : E66, BoOmiy~
Registration date : 2008-12-10

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Tue Jan 12, 2010 2:49 am

bha mna suda kerjasma tu?? uhuhu.. vip wer r u?

¸¸¸¸¸¸.·´¯`·.¸¸ღ♥¸¸.·´¯`·.¸¸ღ♥ღ♥¸¸.·´¯`·.¸¸ღ♥¸¸.·´¯`·.¸¸¸¸¸¸
http://www.tongkop.org/profile.forum?mode=viewprofile&page_profil=messages&u=10
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/safiye.sparrow
Kesuma^Hati



Number of posts : 81
Age : 82
Location : kota kinabalu
Registration date : 2009-01-22

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Sun Jan 17, 2010 3:28 am

cRaPeAhZy (",)v wrote:
bha mna suda kerjasma tu?? uhuhu.. vip wer r u?





uit prennnnn......
semgt pula ko sana aa.....
ba, ni mo bg kejasama la ni....hehehe.....

nah bunga tuk u crapeahzy

Back to top Go down
View user profile
Kesuma^Hati



Number of posts : 81
Age : 82
Location : kota kinabalu
Registration date : 2009-01-22

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Sun Jan 17, 2010 4:14 am

lupa pla mau cakap....hehehe
anu ba...
kepada yang baru join tu sy ucapkan selamat dtg n moganya u all epy n enjoy join ni grup...siuk ba tongkop ni kompom kamurang tida menyasal masuk cni... kan vip???.... (angguk vip angguk capat...)..

and...
buat member2 yg uda kuar juga moganya juga sukses n epy sentiasa dan yg paling penting jgn lupa member2 d tongkop k....jua d ucapkan trima kasey byk atas apa saja sumbangan dan usaha u all selama berada dalam tongkop...(sedi la pula sy....huk...huk...huk..... )

dan buat kawan2 yg still ada dlm ni grup harap2nya dpt la kita laksanakan tiap saranan vip supaya kita ni berkerjasama, satu ati dLL....kan vip kan??... insyaAllah knex tym klu ada apa2 event atau apa2 la yg mau d laksana kan kta ramai2 la ba sokong...insyaAllah....

adeh....byk ckp pla sy ni....ehehehe...

Back to top Go down
View user profile
cRaPeAhZy (",)v



Number of posts : 167
Age : 20
Location : E66, BoOmiy~
Registration date : 2008-12-10

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Wed Jan 20, 2010 4:15 am

kesuma.... bha jd?? eyen abar mu gink?? lama tia on9 tongkop knen ni kn... skli p subuk2... teda urang nih! bida tul durng nih!! u noe bule2 ada urng ckap tongkop bubar!! dus2! adakaa.. dont ask sepa yg ckap la... tp aq uda kc btl mind dea jua... aq ckap bukan bubar... ahli yg itu tu jer yg kuar... uhuhuh... bha k gink... happy owez~ yayayayay!

¸¸¸¸¸¸.·´¯`·.¸¸ღ♥¸¸.·´¯`·.¸¸ღ♥ღ♥¸¸.·´¯`·.¸¸ღ♥¸¸.·´¯`·.¸¸¸¸¸¸
http://www.tongkop.org/profile.forum?mode=viewprofile&page_profil=messages&u=10
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/safiye.sparrow
Kesuma^Hati



Number of posts : 81
Age : 82
Location : kota kinabalu
Registration date : 2009-01-22

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Thu Jan 21, 2010 7:04 am

sy ok ba mc peah...ya, ada jg urg c tw sia tongkop uda bubar..ko tw ckit lg sy buka tu stiker tongkop...tp bila sy slalu balik kg kan mc pula ada keta yg pakai stiker tongkop lalu lalang d area papar & pengalat..n yg lebi mengejutkan lg memeranjatkan (chewah!!) sy betembung ngan 1keta d bypass limbawang,beaufort yg pkai stiker tongkop...jd sy on ja la 2 stiker, yg penting ckp2 bubar tu bukn kuar dr mulut vip tp yg sewaktu dgn nya sj kan..so, ok la tuh...
**tul jua ko ckp...log in ja cni mmg sunyi sepi...sowang2 jak sy skg ni...teda manusia.. ntah mn uda c abun bespren kta d chat box dlu..maramprapu pun diam jak...tp dingar2 mama maramprapu sakit ba..sbb 2 la kali dia nyepikan diri..huggies pun mn sdh, b rain..jijul...bblika..suma2 la...klu dlu2 siap begadoh besar lg d CB wakakakakak....cam bdk sja tu tym kan...ekekekkeee... ba peah kta jumpa len kali....jummmm FB....!!!

Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Sat Feb 06, 2010 2:19 am

hehehehehheheh...
siapa ka yg pndi2 p cakap tongkop bubar??? adededehh~~teda2 bha..panas juga la ni telinga~~
kami tidak akan bubar bha..k??
kita cni ni cam family jg sda..kn??
apa3 pn bg yg sda kuar n buka sticker tu..jgn la lpa kami2 cni ni..byk pla kenangan kita cni ni..kn??
hahahahhaha..itu la..d mna3 pn kita masi buli nampak urg pki sticker tongkop..kn kesuma??wkwkwkkw

LyfeIStooSHORT Enjoi it b4 d** peace!!!





http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Thu Feb 18, 2010 12:10 pm

huhu..sory la..cz lambt reply kt ruangan ni..bubar 2 xmungkin skli..cuma kekdg aktiviti kurg..that y buat slow ni group..yela..kekdg bz ngan urusan lain2 kan..tpi tak pe..bukan 2 penghalang nya..so pasni kita sama2 la kc up ni group balik sperti dl..lgpn ktorg bru pas discusion sal ajk2 dlm group ni..alhamdulillah..smua berjalan lancar..cuma mb ada penambahan bagi nama y tidak tersenarai cz kalau blh kita nk smua ada ajk..yep?so harap suport dari korg smua..sama2 kita upkn balik group ni cm dl k..terutama dlm web ni.rajin2 la online dlm ni k..x jgk sepi kn..so sama2 la kita kejasama ok..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Kesuma^Hati



Number of posts : 81
Age : 82
Location : kota kinabalu
Registration date : 2009-01-22

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Fri Feb 19, 2010 2:12 am

LyFEtOoShoRT wrote:
hehehehehheheh...
siapa ka yg pndi2 p cakap tongkop bubar??? adededehh~~teda2 bha..panas juga la ni telinga~~
kami tidak akan bubar bha..k??
kita cni ni cam family jg sda..kn??
apa3 pn bg yg sda kuar n buka sticker tu..jgn la lpa kami2 cni ni..byk pla kenangan kita cni ni..kn??
hahahahhaha..itu la..d mna3 pn kita masi buli nampak urg pki sticker tongkop..kn kesuma??wkwkwkkw

ofkos la pren...d mn2 pon ada keta pkai stiker tongkop..last week sy dr kg mo balik kk ada kancil ngikuuuuuut ja d blakang,sy kc chan suh putung x jua dia putung2...bila tampau dkt dia cucuk blakang tu kan baru sy pasan tu kancil kuarga tongkop juga....astagaaaa tia pasan...! tp klu tejumpa c amai d jalan mimang teda ampun,dia bubut tu smpi dpt...g2 la,tida sumbung d jln...ehehehe....kan mai??



Last edited by Kesuma^Hati on Fri Feb 19, 2010 2:16 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Kesuma^Hati



Number of posts : 81
Age : 82
Location : kota kinabalu
Registration date : 2009-01-22

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Fri Feb 19, 2010 2:14 am

V.I.P wrote:
huhu..sory la..cz lambt reply kt ruangan ni..bubar 2 xmungkin skli..cuma kekdg aktiviti kurg..that y buat slow ni group..yela..kekdg bz ngan urusan lain2 kan..tpi tak pe..bukan 2 penghalang nya..so pasni kita sama2 la kc up ni group balik sperti dl..lgpn ktorg bru pas discusion sal ajk2 dlm group ni..alhamdulillah..smua berjalan lancar..cuma mb ada penambahan bagi nama y tidak tersenarai cz kalau blh kita nk smua ada ajk..yep?so harap suport dari korg smua..sama2 kita upkn balik group ni cm dl k..terutama dlm web ni.rajin2 la online dlm ni k..x jgk sepi kn..so sama2 la kita kejasama ok..

Baik Tuan...!!!!

Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: JANGAN cepat putus ASA.. pa yang penting kejasama SEMUA AHLI TONGKOP   Mon Feb 22, 2010 2:29 pm

Kesuma^Hati wrote:
V.I.P wrote:
huhu..sory la..cz lambt reply kt ruangan ni..bubar 2 xmungkin skli..cuma kekdg aktiviti kurg..that y buat slow ni group..yela..kekdg bz ngan urusan lain2 kan..tpi tak pe..bukan 2 penghalang nya..so pasni kita sama2 la kc up ni group balik sperti dl..lgpn ktorg bru pas discusion sal ajk2 dlm group ni..alhamdulillah..smua berjalan lancar..cuma mb ada penambahan bagi nama y tidak tersenarai cz kalau blh kita nk smua ada ajk..yep?so harap suport dari korg smua..sama2 kita upkn balik group ni cm dl k..terutama dlm web ni.rajin2 la online dlm ni k..x jgk sepi kn..so sama2 la kita kejasama ok..

Baik Tuan...!!!!

Walaupn sa ahli baru... Sa akan sokong ni Group sepenuhnya..
yg penting dont giveup...
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Mon Feb 22, 2010 2:32 pm

CINTAku wrote:
Kesuma^Hati wrote:
V.I.P wrote:
huhu..sory la..cz lambt reply kt ruangan ni..bubar 2 xmungkin skli..cuma kekdg aktiviti kurg..that y buat slow ni group..yela..kekdg bz ngan urusan lain2 kan..tpi tak pe..bukan 2 penghalang nya..so pasni kita sama2 la kc up ni group balik sperti dl..lgpn ktorg bru pas discusion sal ajk2 dlm group ni..alhamdulillah..smua berjalan lancar..cuma mb ada penambahan bagi nama y tidak tersenarai cz kalau blh kita nk smua ada ajk..yep?so harap suport dari korg smua..sama2 kita upkn balik group ni cm dl k..terutama dlm web ni.rajin2 la online dlm ni k..x jgk sepi kn..so sama2 la kita kejasama ok..

Baik Tuan...!!!!

Walaupn sa ahli baru... Sa akan sokong ni Group sepenuhnya..
yg penting dont giveup...

tq2..need support from u all...

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Wed Feb 24, 2010 12:44 pm

V.I.P wrote:
CINTAku wrote:
Kesuma^Hati wrote:
V.I.P wrote:
huhu..sory la..cz lambt reply kt ruangan ni..bubar 2 xmungkin skli..cuma kekdg aktiviti kurg..that y buat slow ni group..yela..kekdg bz ngan urusan lain2 kan..tpi tak pe..bukan 2 penghalang nya..so pasni kita sama2 la kc up ni group balik sperti dl..lgpn ktorg bru pas discusion sal ajk2 dlm group ni..alhamdulillah..smua berjalan lancar..cuma mb ada penambahan bagi nama y tidak tersenarai cz kalau blh kita nk smua ada ajk..yep?so harap suport dari korg smua..sama2 kita upkn balik group ni cm dl k..terutama dlm web ni.rajin2 la online dlm ni k..x jgk sepi kn..so sama2 la kita kejasama ok..

Baik Tuan...!!!!

Walaupn sa ahli baru... Sa akan sokong ni Group sepenuhnya..
yg penting dont giveup...

tq2..need support from u all...

Mestilah ahli2 T.P.T kena bagi komitmen sepenuhnya utk memajukan group ni...
jangan sampai ditengelami oleh masa...
last2 hilang mcm 2 jak...
Back to top Go down
View user profile
SimpLe_DesiGn



Number of posts : 37
Registration date : 2008-12-16

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Tue Mar 02, 2010 1:54 pm

yes..so aktifkan tpt..bykkan aktivti..bru tambah mantap..aku juin jak ni.heheh
Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Tue Mar 02, 2010 2:00 pm

SimpLe_DesiGn wrote:
yes..so aktifkan tpt..bykkan aktivti..bru tambah mantap..aku juin jak ni.heheh


JOM JOIN RAMAI2x
Back to top Go down
View user profile
SimpLe_DesiGn



Number of posts : 37
Registration date : 2008-12-16

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Tue Mar 02, 2010 2:01 pm

sa tatap join punya..join smpi mati.hahaha
Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Tue Mar 02, 2010 2:10 pm

quote="SimpLe_DesiGn"]sa tatap join punya..join smpi mati.hahaha[/quote]


baguslah lagi ramai lagi best.....

jom ahli lain ....
Back to top Go down
View user profile
Miz_Me



Number of posts : 46
Age : 30
Registration date : 2009-02-09

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Thu Mar 04, 2010 5:16 am

t.p.t sa tgk makin ramai da...
Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Thu Mar 04, 2010 1:52 pm

Miz_Me wrote:
t.p.t sa tgk makin ramai da...


Haruslah kan... semakin ramai dan semakin berkembang

ni semua atas kerjasama ahli-ahli tongkop yang promote kepada kawan-kawan lain

Semoga tongkop akan berkembang lagi dan ahli-ahli semakin bertambah ramai

SELAMAT MAJU JAYA
Back to top Go down
View user profile
bling2



Number of posts : 141
Age : 31
Location : pengalat oyo
Registration date : 2010-03-05

PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Fri Mar 05, 2010 12:33 pm

yup....sa ni pun ahli baru t.p.t...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Untuk Makluman Sahaja   Today at 3:39 pm

Back to top Go down

Untuk Makluman Sahaja

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3 Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Announcement :: Hot`s -
Private forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum