( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

LOve Couple or Friend ??

View previous topic View next topic Go down 
Author Message
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: LOve Couple or Friend ??   Tue Feb 23, 2010 2:03 pm

Ceta ni saja mau share dengan kwn2 and ingat mau tengu pendapat korang lah...

This story about my best friend... (BF)
one day da ceta dengan sa da sudah ada hard feeling dgn someone... and I ask her "With Who??"
and she told "with my BF to" that mean I know with who she falling in love with...it's our BF
and I ask her " did U told him about U feeling ??"
"Yes" she said..."Then, he respon??"
then my friend said that
" it's better for us be BF forever and dont put this hard feeling inside our heart not becoz i'm not intersting with u "

then my friend say.. "salahkah aku mencintai BFF aku"
and I've nothing to say... TERDIAM...

but bukan salah da pun ada perasaan dengan BF sendiri sbb Love feeling kan datang sendiri bukan kena paksa...
and I asking the guy my friend falling in luv with " Napa ko tdk terima cinta da ??"
then he said ' coz hubungan BF itu lebih panjang dari hubungan Cinta"
[/color]
Dalam hati sa ada betulnya juga cakap da ...
Erm susah mau ckp lau hal barkaitan CINTA kena tanya suara hati masing2 kan

kalau anda mcm mana
lau anda pempuan tu mcm mana ??
lau anda lelaki tu mcm mana ??

mari kita share ramai2.....
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: LOve Couple or Friend ??   Tue Feb 23, 2010 2:20 pm

CINTAku wrote:
Ceta ni saja mau share dengan kwn2 and ingat mau tengu pendapat korang lah...

This story about my best friend... (BF)
one day da ceta dengan sa da sudah ada hard feeling dgn someone... and I ask her "With Who??"
and she told "with my BF to" that mean I know with who she falling in love with...it's our BF
and I ask her " did U told him about U feeling ??"
"Yes" she said..."Then, he respon??"
then my friend said that
" it's better for us be BF forever and dont put this hard feeling inside our heart not becoz i'm not intersting with u "

then my friend say.. "salahkah aku mencintai BFF aku"
and I've nothing to say... TERDIAM...

but bukan salah da pun ada perasaan dengan BF sendiri sbb Love feeling kan datang sendiri bukan kena paksa...
and I asking the guy my friend falling in luv with " Napa ko tdk terima cinta da ??"
then he said ' coz hubungan BF itu lebih panjang dari hubungan Cinta"

Dalam hati sa ada betulnya juga cakap da ...
Erm susah mau ckp lau hal barkaitan CINTA kena tanya suara hati masing2 kan

kalau anda mcm mana
lau anda pempuan tu mcm mana ??
lau anda lelaki tu mcm mana ??

mari kita share ramai2.....

best stry ni..
kalau sya pmpuan y ada ada fell ngan lelaki 2..kira btl la p y dia buat..means luahkn apa y kita rasa sb kita xtau kot2 lelaki 2 pn ada perasaan ngan kita..luahkn itu lagi baik dari kita pendam sb kita xtahu nasib kita..

kalau saya lelaki 2 pula..its ok kalau mg teda feeling ngan 2 pmpuan cz cinta xleh paksa n lg baik jd kwn kalau itu y terbaik cz kalau jst btepuk sblh tgn..mg xkekal mana pn..lg baik sama2 ada felling..


http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: LOve Couple or Friend ??   Wed Feb 24, 2010 11:33 am

V.I.P wrote:
CINTAku wrote:
Ceta ni saja mau share dengan kwn2 and ingat mau tengu pendapat korang lah...

This story about my best friend... (BF)
one day da ceta dengan sa da sudah ada hard feeling dgn someone... and I ask her "With Who??"
and she told "with my BF to" that mean I know with who she falling in love with...it's our BF
and I ask her " did U told him about U feeling ??"
"Yes" she said..."Then, he respon??"
then my friend said that
" it's better for us be BF forever and dont put this hard feeling inside our heart not becoz i'm not intersting with u "

then my friend say.. "salahkah aku mencintai BFF aku"
and I've nothing to say... TERDIAM...

but bukan salah da pun ada perasaan dengan BF sendiri sbb Love feeling kan datang sendiri bukan kena paksa...
and I asking the guy my friend falling in luv with " Napa ko tdk terima cinta da ??"
then he said ' coz hubungan BF itu lebih panjang dari hubungan Cinta"

Dalam hati sa ada betulnya juga cakap da ...
Erm susah mau ckp lau hal barkaitan CINTA kena tanya suara hati masing2 kan

kalau anda mcm mana
lau anda pempuan tu mcm mana ??
lau anda lelaki tu mcm mana ??

mari kita share ramai2.....

best stry ni..
kalau sya pmpuan y ada ada fell ngan lelaki 2..kira btl la p y dia buat..means luahkn apa y kita rasa sb kita xtau kot2 lelaki 2 pn ada perasaan ngan kita..luahkn itu lagi baik dari kita pendam sb kita xtahu nasib kita..

kalau saya lelaki 2 pula..its ok kalau mg teda feeling ngan 2 pmpuan cz cinta xleh paksa n lg baik jd kwn kalau itu y terbaik cz kalau jst btepuk sblh tgn..mg xkekal mana pn..lg baik sama2 ada felling..

TQ sbb luangkan masa baca ceta ni......
Back to top Go down
View user profile
pinky^penk



Number of posts : 164
Age : 29
Location : likas, kk
Registration date : 2009-03-10

PostSubject: Re: LOve Couple or Friend ??   Mon Mar 08, 2010 4:03 pm

Klu sya ppuan,sya rs lg bek jd kwn jak.. Klu jd kksh nnt ssh ckit.. Klu ada mslh mesT adu dgn kwn2 jugakn.. So skrg lg bek b'kwn drpd b'cinta.. Klu llki pl,ok jg luahkn prsaan 2.. Drpd pendamkn jak dlm haT.. Skt haT 2 klu pendamkn ja.. Hehehe.. (^_~) .. (^_~) .. (^_~)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: LOve Couple or Friend ??   Today at 7:30 am

Back to top Go down

LOve Couple or Friend ??

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: TonGkop Chit Chat -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum