( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
Author Message
kyeONEthirdSE



Number of posts : 18
Registration date : 2010-03-23

PostSubject: Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..   Tue Mar 23, 2010 10:04 pm

First topic message reminder :

Nama: Kye@kyerule@khairul
location: Kota Belud - Kota Kinabalu
sex: Lelaki
kereta: Black Viva RS SAA 1314 Y
I know this web from my Leader - LiccaJef

Salam Sejahtera smua..Salam perkenalan..Sebarang ksilapan yg dlakukan mohon dmaafkn,sile le tunjuk ajar ye..

harap Team Tongkop akan sntiasa Cool n happy dsamping rakan2 sperjuangan..
Back to top Go down
View user profile
kyeONEthirdSE



Number of posts : 18
Registration date : 2010-03-23

PostSubject: Re: Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..   Mon May 03, 2010 12:55 am

LyFEtOoShoRT wrote:
kyeONEthirdSE wrote:
Nama: Kye@kyerule@khairul
location: Kota Belud - Kota Kinabalu
sex: Lelaki
kereta: Black Viva RS SAA 1314 Y
I know this web from my Leader - LiccaJef

Salam Sejahtera smua..Salam perkenalan..Sebarang ksilapan yg dlakukan mohon dmaafkn,sile le tunjuk ajar ye..

harap Team Tongkop akan sntiasa Cool n happy dsamping rakan2 sperjuangan..



welcome welcome welcome

kancang bana krita a kie...

uina kie..besa2 ja keta tu kie..haha..
Back to top Go down
View user profile
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..   Mon May 03, 2010 11:33 am

kyeONEthirdSE wrote:
Admin T.P.T wrote:
kyeONEthirdSE wrote:
mcm mna aku mo recognize kamu ar?i mean,mcm mna aku mo cam2 muka kamu smua
ahli2 tongkop ni?bukan pa,skurg2nya aku knal,n ble tgur member tongkop time pa2 event nti..yg mcm Dreamteam Autoshow ari tu,aku nak layan pun segan pla,bab nti tsalah org pla..hee..yg aku ble knal keta vipstyle..keta ni ja yg aku tau,tp tuan empunya pla aku xknal lg..hee..hrp tnjuk ajar smua kwn2.. Smile

Hai kyeONEthirdSE,

kalau mau kenal muka ada susah sikit lah coz kita kena kumpul & story baru dapat kenal muka. @pun kyeONEthirdSE kenal melalui beberapa photo dalam web ni. Kalau nampak stiker TonGkop tegur jak, jan segan-segan. Kereta vipstyle tu cip kami, kalau kyeONEthirdSE maw kenal owner kereta tu, ingat jak lelaki yang pakai kap putih berdiri-diri dekat keta tu ah itulah owner nya.

Anda dialu-alukan untuk berkenalan dengan semua ahli Tongkop.

TERIMA KASIH kyeONEthirdSE

o..gitu..thank u bro admin..

no hal bro.. law ada maw buat program or game dengan team TonGkop inform jak K.

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
kyeONEthirdSE



Number of posts : 18
Registration date : 2010-03-23

PostSubject: Re: Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..   Thu May 06, 2010 1:22 am

Admin T.P.T wrote:
kyeONEthirdSE wrote:
Admin T.P.T wrote:
kyeONEthirdSE wrote:
mcm mna aku mo recognize kamu ar?i mean,mcm mna aku mo cam2 muka kamu smua
ahli2 tongkop ni?bukan pa,skurg2nya aku knal,n ble tgur member tongkop time pa2 event nti..yg mcm Dreamteam Autoshow ari tu,aku nak layan pun segan pla,bab nti tsalah org pla..hee..yg aku ble knal keta vipstyle..keta ni ja yg aku tau,tp tuan empunya pla aku xknal lg..hee..hrp tnjuk ajar smua kwn2.. Smile

Hai kyeONEthirdSE,

kalau mau kenal muka ada susah sikit lah coz kita kena kumpul & story baru dapat kenal muka. @pun kyeONEthirdSE kenal melalui beberapa photo dalam web ni. Kalau nampak stiker TonGkop tegur jak, jan segan-segan. Kereta vipstyle tu cip kami, kalau kyeONEthirdSE maw kenal owner kereta tu, ingat jak lelaki yang pakai kap putih berdiri-diri dekat keta tu ah itulah owner nya.

Anda dialu-alukan untuk berkenalan dengan semua ahli Tongkop.

TERIMA KASIH kyeONEthirdSE

o..gitu..thank u bro admin..

no hal bro.. law ada maw buat program or game dengan team TonGkop inform jak K.

ok..anytime..
Back to top Go down
View user profile
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..   Mon May 17, 2010 10:43 pm

kyeONEthirdSE wrote:
Admin T.P.T wrote:
kyeONEthirdSE wrote:
Admin T.P.T wrote:
kyeONEthirdSE wrote:
mcm mna aku mo recognize kamu ar?i mean,mcm mna aku mo cam2 muka kamu smua
ahli2 tongkop ni?bukan pa,skurg2nya aku knal,n ble tgur member tongkop time pa2 event nti..yg mcm Dreamteam Autoshow ari tu,aku nak layan pun segan pla,bab nti tsalah org pla..hee..yg aku ble knal keta vipstyle..keta ni ja yg aku tau,tp tuan empunya pla aku xknal lg..hee..hrp tnjuk ajar smua kwn2.. Smile

Hai kyeONEthirdSE,

kalau mau kenal muka ada susah sikit lah coz kita kena kumpul & story baru dapat kenal muka. @pun kyeONEthirdSE kenal melalui beberapa photo dalam web ni. Kalau nampak stiker TonGkop tegur jak, jan segan-segan. Kereta vipstyle tu cip kami, kalau kyeONEthirdSE maw kenal owner kereta tu, ingat jak lelaki yang pakai kap putih berdiri-diri dekat keta tu ah itulah owner nya.

Anda dialu-alukan untuk berkenalan dengan semua ahli Tongkop.

TERIMA KASIH kyeONEthirdSE

o..gitu..thank u bro admin..

no hal bro.. law ada maw buat program or game dengan team TonGkop inform jak K.

ok..anytime..

Bah bro inform jak k. Team Tongkop sentiasa mengalu-alukan program bersama ONEthirdSE

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..   Today at 7:12 pm

Back to top Go down

Salam Smua dr O.N.E.third Recreation Club..

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2 Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: Ice Breaking -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum