( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

WARNA PADA NICK NAME ANDA

View previous topic View next topic Go down 
Author Message
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Wed Mar 31, 2010 11:39 pm

sila ambil perhatian kepada semua ahli TonGkop :
ADMINISTRATORS (Biru) - telah membuat sedikit perubahan dalam Web TonGkop yang mana kita akan mewarnakan nick name anda mengikut kategori warna seperti yang dibawa :
[ADMINISTRATORS] [ MODERATORS ] [ ACTIVE T.P.T ] [ ACTIVE WEB T.P.T ] [ ACTIVE ] [ TONGKOP CREW ] NEW USER ]


sila baca keterangan di bawah :
[ACTIVE T.P.T ] - Untuk mencapai peringkat warna ini Ahli hendaklah mencapai tahap post di Web sekurang-kurangnya 700 post dan keatas & jika ahli ini betul-betul aktif serta rajin online dalam web T.P.T, beliau akan di jadikan moderator untuk menjaga chatbox dan seterusnya menjaga web T.P.T ;- manakala
[ ACTIVE WEB T.P.T ] - untuk mencapai peringkat warna ini Ahli hendaklah mencapai tahap post di Web sekurang-kurangnya 500 post dan keatas ;- dan
[ ACTIVE ] - untuk mencapai peringkat warna ini ahli hendaklah mencapai tahap post di Web sekurang-kurangnya 200 post dan keatas.
[ TONGKOP CREW ] - untuk mencapai peringkat warna ini Ahli baru hendaklah mencapai tahap post di Web sekurang-kurangnya 100 post dan keatas
[ NEW USER(SILVER) ] - Peringkat warna ini hanya untuk new register di web @ ahli baru TonGkop, Ahli-ahli baru adalah dialu-alukan dalam Team ini.
Selamat mencuba kepada semua ahli TonGkop


www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
bling2



Number of posts : 141
Age : 31
Location : pengalat oyo
Registration date : 2010-03-05

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Thu Apr 01, 2010 12:11 am

sa punya masi hijau.....owwwwwww......
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Thu Apr 01, 2010 12:18 am

ya..kalau mau up level lg ko kena post comment smpi 200 atau lbh..ypnting comment y membina

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
bling2



Number of posts : 141
Age : 31
Location : pengalat oyo
Registration date : 2010-03-05

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Thu Apr 01, 2010 12:31 am

okey..............
Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Thu Apr 01, 2010 3:28 am

bling2 wrote:
okey..............

Ni yang semangat ni dapat tukar-tukar colour nick name,

bah pa lagi bling2 jom kita lumba siapa yang duluan dapat level KUNING

janji comen yang membina kan
Back to top Go down
View user profile
silent killer



Number of posts : 745
Age : 27
Location : PUB-R
Registration date : 2008-12-17

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Thu Apr 01, 2010 8:03 am

CINTAku wrote:
bling2 wrote:
okey..............

Ni yang semangat ni dapat tukar-tukar colour nick name,

bah pa lagi bling2 jom kita lumba siapa yang duluan dapat level KUNING

janji comen yang membina kan


ba jgn d kasi lma...bila lg mo dpt wrna cm aq..hehehe..
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Thu Apr 01, 2010 7:41 pm

cip..transparen nada ka ? hehe..
bha T.P.T members smua... all the bessssttttt.tt kkkkkk !!!!!


eh kaler nick aku apa ah???



Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Fri Apr 02, 2010 1:22 am

silent killer wrote:
CINTAku wrote:
bling2 wrote:
okey..............

Ni yang semangat ni dapat tukar-tukar colour nick name,

bah pa lagi bling2 jom kita lumba siapa yang duluan dapat level KUNING

janji comen yang membina kan


ba jgn d kasi lma...bila lg mo dpt wrna cm aq..hehehe..

duibah mentang-mentang da lever up uda, satu orang jak lagi tu, SYABAS lah geng
Jelous ni !! bah Bling2 pa lagi jom jan kasi lambat

cayo-cayo !!!
Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Fri Apr 02, 2010 1:25 am

babybeeLicca wrote:
cip..transparen nada ka ? hehe..
bha T.P.T members smua... all the bessssttttt.tt kkkkkk !!!!!


eh kaler nick aku apa ah???

babyleeLicca pun endalama mencapai level yang paling atas bah

bah pa lagi post banyak2 lagi supaya blh dapat colour yang paling atas

sa jauhnya lagi ni bah, duibah.. huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Fri Apr 02, 2010 7:03 am

CINTAku wrote:
babybeeLicca wrote:
cip..transparen nada ka ? hehe..
bha T.P.T members smua... all the bessssttttt.tt kkkkkk !!!!!


eh kaler nick aku apa ah???

babyleeLicca pun endalama mencapai level yang paling atas bah

bah pa lagi post banyak2 lagi supaya blh dapat colour yang paling atas

sa jauhnya lagi ni bah, duibah.. huhuhuhu


haha post lama bha ne....

mesti maw post yg membina..baru bgs....



Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Fri Apr 02, 2010 10:08 pm

babybeeLicca wrote:
CINTAku wrote:
babybeeLicca wrote:
cip..transparen nada ka ? hehe..
bha T.P.T members smua... all the bessssttttt.tt kkkkkk !!!!!


eh kaler nick aku apa ah???

babyleeLicca pun endalama mencapai level yang paling atas bah

bah pa lagi post banyak2 lagi supaya blh dapat colour yang paling atas

sa jauhnya lagi ni bah, duibah.. huhuhuhu


haha post lama bha ne....

mesti maw post yg membina..baru bgs....

Bah bagi taw lah kawan2 lama yang lain

rajin2 masuk web
Back to top Go down
View user profile
bling2



Number of posts : 141
Age : 31
Location : pengalat oyo
Registration date : 2010-03-05

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Sat Apr 03, 2010 12:28 am

CINTAku wrote:
bling2 wrote:
okey..............

Ni yang semangat ni dapat tukar-tukar colour nick name,

bah pa lagi bling2 jom kita lumba siapa yang duluan dapat level KUNING

janji comen yang membina kan



owwwwww.......team lelumba..........semangat.........
Back to top Go down
View user profile
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Sat Apr 03, 2010 1:00 am

SYABAS kepada team-team TonGkop diharap anda terus melayan web TonGkop

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
bling2



Number of posts : 141
Age : 31
Location : pengalat oyo
Registration date : 2010-03-05

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Sat Apr 03, 2010 4:42 am

mari kita beramai2 lumba warna pada nickname kita..............

sedia........

satu......

dua.......

tiga.......

mula..............hahaha..................
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Sat Apr 03, 2010 8:59 am

Admin T.P.T wrote:
SYABAS kepada team-team TonGkop diharap anda terus melayan web TonGkop



agree agree agree agree



Back to top Go down
View user profile
CINTAku



Number of posts : 508
Location : Sa anak KK bah
Registration date : 2010-02-18

PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Sun Apr 04, 2010 12:41 pm

bling2 wrote:
mari kita beramai2 lumba warna pada nickname kita..............

sedia........

satu......

dua.......

tiga.......

mula..............hahaha..................

Team lelumbah kunun, comen da seciput jak tiada2 pun da comen bah, law mcm ni duluan la aku c tinggal ko bling2 hahahahah

Team lelumbah JOM JOM JOM
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: WARNA PADA NICK NAME ANDA   Today at 5:34 pm

Back to top Go down

WARNA PADA NICK NAME ANDA

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Announcement :: Announcement -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum