( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

CuteStyle History

View previous topic View next topic Go down 
Author Message
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: CuteStyle History   Mon Dec 29, 2008 6:04 am

Sporty CUTE STYLE Group was established in 25 July 2007. The Group name
written in Japanese, English and Chinese. The japanese word pronounce
as 'si po ti', mean it is Sporty and the chinese word at the end
pronounce as 'zhu', mean it is Group. Our Sporty Group has seperated to
2 category,CUTE and STYLE. Currently the Sporty Group member's ride is:
7 Kancil, 3 Myvi, 1 viva,2 Kelisa,1 kenari and 4 Wira. Member have to decide
which Category before join the Sporty Group,CUTE or STYLE, depend on
the member interest and what they want to modify on their ride. So,
what u waiting for, come and join us, it will be very fun!!

Frienster:
http://www.friendster.com/group/tabmain.php?gid=721799

now some member was modify ride to VIP..
will edit when update...Thanks for viewing... santa

visit www.cutestyle.new-forum.net

Terima kasih admin tongkop memberi ruangan untuk cutestyle memperkenalkan diri....harap semua member tongkop akan kenal pada cutestyle dan harap cutestyle akan menyertai aktiviti tongkop yang pada masa akan datang....
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: CuteStyle History   Mon Dec 29, 2008 7:44 am

wa...mantap amao..thanks kerana sudia share group korang kepada ahli tonGkop..hidup amaoo

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Mon Dec 29, 2008 9:55 am

hehhhehehehe..bru ku tau cute style pny history..pa2 pn thanx ah bro!!!
sal suport kitorg..okae????????
sma2 ta suport..okae??
if da prob juz inform ketua kami..
dia ok ja tu.. agree
so promote le ngn membe2 cute style..okae?
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Tue Dec 30, 2008 12:49 am

pihak kami akan sentiasa support mana2 club atau team sabah...harap dapat majukan permotoran sabah...bagi tahu bila tongkop ada TT atau aktiviti cutestyle akan menyertai atau support bila-bila masa saja....

jika boleh aku hendak meminta tongkop kebenaran untuk mengambil
logo tongkop menjadi kawan atau partner di cutestyle...dan harap admin akan menceritakan tentang tongkop story....

maju permotoran sabah.....
Back to top Go down
View user profile
zl86



Number of posts : 20
Registration date : 2008-12-29

PostSubject: Re: CuteStyle History   Tue Dec 30, 2008 1:42 am

bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Tue Dec 30, 2008 5:55 am

Boschmann wrote:
pihak kami akan sentiasa support mana2 club atau team sabah...harap dapat majukan permotoran sabah...bagi tahu bila tongkop ada TT atau aktiviti cutestyle akan menyertai atau support bila-bila masa saja....

jika boleh aku hendak meminta tongkop kebenaran untuk mengambil
logo tongkop menjadi kawan atau partner di cutestyle...dan harap admin akan menceritakan tentang tongkop story....

maju permotoran sabah.....


okae bha..sma2 kita maju kan permotoran ssabah..ok?????
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: CuteStyle History   Tue Dec 30, 2008 1:43 pm

Boschmann wrote:
pihak kami akan sentiasa support mana2 club atau team sabah...harap dapat majukan permotoran sabah...bagi tahu bila tongkop ada TT atau aktiviti cutestyle akan menyertai atau support bila-bila masa saja....

jika boleh aku hendak meminta tongkop kebenaran untuk mengambil
logo tongkop menjadi kawan atau partner di cutestyle...dan harap admin akan menceritakan tentang tongkop story....

maju permotoran sabah.....

ok amao,,,xda masalah...korg bleh letak logo tongkop di forum korg..jd kita saling mengenali..ok..nanti sa akan xplain kt cana..

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Tue Dec 30, 2008 11:46 pm

V.I.P wrote:
Boschmann wrote:
pihak kami akan sentiasa support mana2 club atau team sabah...harap dapat majukan permotoran sabah...bagi tahu bila tongkop ada TT atau aktiviti cutestyle akan menyertai atau support bila-bila masa saja....

jika boleh aku hendak meminta tongkop kebenaran untuk mengambil
logo tongkop menjadi kawan atau partner di cutestyle...dan harap admin akan menceritakan tentang tongkop story....

maju permotoran sabah.....

ok amao,,,xda masalah...korg bleh letak logo tongkop di forum korg..jd kita saling mengenali..ok..nanti sa akan xplain kt cana..

ok bro,...... yahoo
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: support.....   Wed Dec 31, 2008 2:37 pm

Boschmann wrote:
V.I.P wrote:
Boschmann wrote:
pihak kami akan sentiasa support mana2 club atau team sabah...harap dapat majukan permotoran sabah...bagi tahu bila tongkop ada TT atau aktiviti cutestyle akan menyertai atau support bila-bila masa saja....

jika boleh aku hendak meminta tongkop kebenaran untuk mengambil
logo tongkop menjadi kawan atau partner di cutestyle...dan harap admin akan menceritakan tentang tongkop story....

maju permotoran sabah.....

ok amao,,,xda masalah...korg bleh letak logo tongkop di forum korg..jd kita saling mengenali..ok..nanti sa akan xplain kt cana..

ok bro,...... yahoo

support punya bro....heheh.....
Back to top Go down
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Thu Jan 01, 2009 5:37 am

ya mesti support...

visit www.cutestyle.new-forum.net
Back to top Go down
View user profile
bI RaIn



Number of posts : 177
Age : 27
Location : pa paR
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: CuteStyle History   Thu Jan 01, 2009 1:17 pm

Boschmann wrote:
pihak kami akan sentiasa support mana2 club atau team sabah...harap dapat majukan permotoran sabah...bagi tahu bila tongkop ada TT atau aktiviti cutestyle akan menyertai atau support bila-bila masa saja....

jika boleh aku hendak meminta tongkop kebenaran untuk mengambil
logo tongkop menjadi kawan atau partner di cutestyle...dan harap admin akan menceritakan tentang tongkop story....

maju permotoran sabah.....

ermmm, bole ba 2 klo amao, hehe.. cip tonkop ok ja 2, kami pun support team kamu juga, so biar berbeza group, but kita tetap partner, hehe..
Back to top Go down
View user profile
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Thu Jan 01, 2009 10:17 pm

bI RaIn wrote:
Boschmann wrote:
pihak kami akan sentiasa support mana2 club atau team sabah...harap dapat majukan permotoran sabah...bagi tahu bila tongkop ada TT atau aktiviti cutestyle akan menyertai atau support bila-bila masa saja....

jika boleh aku hendak meminta tongkop kebenaran untuk mengambil
logo tongkop menjadi kawan atau partner di cutestyle...dan harap admin akan menceritakan tentang tongkop story....

maju permotoran sabah.....

ermmm, bole ba 2 klo amao, hehe.. cip tonkop ok ja 2, kami pun support team kamu juga, so biar berbeza group, but kita tetap partner, hehe..

ya sama2 di sabah...baik kita maju permotoran sabah ... pirat
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Wed Jan 28, 2009 1:04 pm

mna uda amao ah????cm lama xtrun pdg..hehehhehe..upgrade lg ka tu??????
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Admin T.P.T



Number of posts : 171
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: CuteStyle History   Fri Jan 30, 2009 8:24 am

ya bah..lama amo nda masuk sda taw..........

www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Sat Jan 31, 2009 6:43 am

heehee....sibuk tahun baru cina ni...
upgrade ??tiada la...hehehe...masih gini juga...
kekekekeke.....jgn risau tetap support juga.... Razz
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Sat Jan 31, 2009 9:16 am

Boschmann wrote:
heehee....sibuk tahun baru cina ni...
upgrade ??tiada la...hehehe...masih gini juga...
kekekekeke.....jgn risau tetap support juga.... Razz


wahhh..okae..mo tny jg wa ni amao..
masi ada jual H.I.D ka????
mo psg d wira whaaa..
brapa budget mo gna ahhh????
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Mon Feb 02, 2009 12:27 am

LifetHugs wrote:
Boschmann wrote:
heehee....sibuk tahun baru cina ni...
upgrade ??tiada la...hehehe...masih gini juga...
kekekekeke.....jgn risau tetap support juga.... Razz


wahhh..okae..mo tny jg wa ni amao..
masi ada jual H.I.D ka????
mo psg d wira whaaa..
brapa budget mo gna ahhh????

ada..sms saya 0168488951 cepat sebelum kena beli...keekee
Back to top Go down
View user profile
SimpLeGurL



Number of posts : 133
Age : 29
Location : KoTa KinaBaLu.....
Registration date : 2008-12-15

PostSubject: Re: CuteStyle History   Thu Feb 26, 2009 2:58 am

Back to top Go down
View user profile
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Sun Mar 01, 2009 3:42 am

Boschmann wrote:
LifetHugs wrote:
Boschmann wrote:
heehee....sibuk tahun baru cina ni...
upgrade ??tiada la...hehehe...masih gini juga...
kekekekeke.....jgn risau tetap support juga.... Razz


wahhh..okae..mo tny jg wa ni amao..
masi ada jual H.I.D ka????
mo psg d wira whaaa..
brapa budget mo gna ahhh????

ada..sms saya 0168488951 cepat sebelum kena beli...keekee

item sold!!!heehee
Back to top Go down
View user profile
tuDUNG sAJI



Number of posts : 2
Age : 35
Location : soang punggur
Registration date : 2009-05-09

PostSubject: bah...   Sun May 10, 2009 11:18 am

bah caya la brozzzzzzzzz!!

Back to top Go down
View user profile
Boschmann



Number of posts : 65
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: CuteStyle History   Mon May 11, 2009 7:25 am

yes bro? :D
Back to top Go down
View user profile
Miey_Kitty



Number of posts : 47
Registration date : 2009-04-25

PostSubject: Re: CuteStyle History   Tue May 19, 2009 9:29 pm

cutestyle ada di mana2....itulah kemantapan sejati yiihaaaaaa
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: CuteStyle History   Today at 5:36 pm

Back to top Go down

CuteStyle History

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Local Automotive club :: CuteStyle -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion