( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

I.C.E.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
Author Message
Guest
Guest



PostSubject: I.C.E.....   Fri Jan 02, 2009 10:39 am

First topic message reminder :

biasa2 ja...

Back to top Go down
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: I.C.E.....   Wed May 27, 2009 8:59 pm

Ings+1 wrote:
babybeeLicca wrote:
affraid affraid affraid affraid
c itam yg kencang bha ne....

nahh jadeehhh.....sapa lg lau bkn aku...siap fon kau lg minta ka c maju skit keta kau supaya dpt park d hq...kekkekekeke.....



ya bha cian c ikan aku gtu la vvip park kena kol bha aku kena su kac move....
pengarah pun nda parking sna bha...
matai jgn la ceta lbh2 t kta kena ckp OUT OF TOPIC


P/S ada cd aku kan tmpt c itam ne....mewaris bha c itam wakakakakakakak



Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: I.C.E.....   Thu May 28, 2009 6:48 am

babybeeLicca wrote:
Ings+1 wrote:
babybeeLicca wrote:
affraid affraid affraid affraid
c itam yg kencang bha ne....

nahh jadeehhh.....sapa lg lau bkn aku...siap fon kau lg minta ka c maju skit keta kau supaya dpt park d hq...kekkekekeke.....



ya bha cian c ikan aku gtu la vvip park kena kol bha aku kena su kac move....
pengarah pun nda parking sna bha...
matai jgn la ceta lbh2 t kta kena ckp OUT OF TOPIC


P/S ada cd aku kan tmpt c itam ne....mewaris bha c itam wakakakakakakak

kekekkeke....cd kau ka 2....bha bsuk mlm la aku bg kau balik...kekkeke...
Back to top Go down
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: I.C.E.....   Sat May 30, 2009 5:52 am

Ings+1 wrote:
babybeeLicca wrote:
Ings+1 wrote:
babybeeLicca wrote:
affraid affraid affraid affraid
c itam yg kencang bha ne....

nahh jadeehhh.....sapa lg lau bkn aku...siap fon kau lg minta ka c maju skit keta kau supaya dpt park d hq...kekkekekeke.....



ya bha cian c ikan aku gtu la vvip park kena kol bha aku kena su kac move....
pengarah pun nda parking sna bha...
matai jgn la ceta lbh2 t kta kena ckp OUT OF TOPIC


P/S ada cd aku kan tmpt c itam ne....mewaris bha c itam wakakakakakakak

kekekkeke....cd kau ka 2....bha bsuk mlm la aku bg kau balik...kekkeke...


wakkakak cd ku la tu kena waris tym d labuan wakakakakak



Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: I.C.E.....   Sun May 31, 2009 12:49 pm

ahhaaahhahaah......tp len crita....nnt 10hb 6 ni aku sm shah p sdkn ni.....fewwwiiitt....
Back to top Go down
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: I.C.E.....   Tue Jun 02, 2009 12:03 am

Ings+1 wrote:
ahhaaahhahaah......tp len crita....nnt 10hb 6 ni aku sm shah p sdkn ni.....fewwwiiitt....


mataiiiii....sanggup bha c abg kencang neeee....apa2 pun GOOD LUCKK



Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: I.C.E.....   Tue Jun 02, 2009 7:07 am

babybeeLicca wrote:
Ings+1 wrote:
ahhaaahhahaah......tp len crita....nnt 10hb 6 ni aku sm shah p sdkn ni.....fewwwiiitt....


mataiiiii....sanggup bha c abg kencang neeee....apa2 pun GOOD LUCKK

bha.....pa mcm jg lau minat uda ni.......lgpun mn la tau sangkut2 dpt numbur......lubang hidung sapa yg tmbh besar? lubang idung c itam tongkop jg (x paya gn kaca mata hitam nii) ... kakkkakakaakka...........mau lepas2 gram ja sbb time d lbn ni...kekkekeke.....
Back to top Go down
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: I.C.E.....   Tue Jun 02, 2009 9:39 pm

Ings+1 wrote:
babybeeLicca wrote:
Ings+1 wrote:
ahhaaahhahaah......tp len crita....nnt 10hb 6 ni aku sm shah p sdkn ni.....fewwwiiitt....


mataiiiii....sanggup bha c abg kencang neeee....apa2 pun GOOD LUCKK

bha.....pa mcm jg lau minat uda ni.......lgpun mn la tau sangkut2 dpt numbur......lubang hidung sapa yg tmbh besar? lubang idung c itam tongkop jg (x paya gn kaca mata hitam nii) ... kakkkakakaakka...........mau lepas2 gram ja sbb time d lbn ni...kekkekeke.....


kekekekekeke aku memahami neeeee hihihihihihihiihihihihihi



Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: I.C.E.....   Today at 3:34 pm

Back to top Go down

I.C.E.....

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3 Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: Display Your Car -
Forum free | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum