( Local Automotive Club )
Home1CalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

- Welcome To Website TonGkop Performance Team - www.tongkop.org -


 

Iswara Grey(standard saja)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Author Message
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Iswara Grey(standard saja)   Mon Jan 05, 2009 2:41 pm







update of my car,,

and my Hearts..(standard)





minta tunjuk ajar semua Geng² TONGKOP tQ
Back to top Go down
View user profile
LyFEtOoShoRT



Number of posts : 543
Age : 27
Location : PubR
Registration date : 2008-12-11

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Mon Jan 05, 2009 2:46 pm

wahhh...kami yg patut menta tunjuk ajar ini brooo..
kancang o keta ni..hehehehe..
pa2 pun thnx!!! welcome welcome welcome





*highlite yah lau tjumpa d mna2..hehehhehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Mon Jan 05, 2009 2:52 pm

LifetHugs wrote:
wahhh...kami yg patut menta tunjuk ajar ini brooo..
kancang o keta ni..hehehehe..
pa2 pun thnx!!! welcome welcome welcome





*highlite yah lau tjumpa d mna2..hehehhehehe
tq bro..kalau sa nmpk sticker team kamu sa hon saja..peace all my new friends..
Back to top Go down
View user profile
KesiSAng Tanah



Number of posts : 188
Registration date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Mon Jan 05, 2009 11:07 pm

huiyoo..kreta ni smart oo..dr no plat nya blh tau kreta dr keningau..mantapz ar bro keta ko..
Back to top Go down
View user profile
> FORENSIK 86<



Number of posts : 222
Age : 30
Location : ??,sabah..
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Mon Jan 05, 2009 11:10 pm

buli tahan enjin ko bro..mna ko buat arr..
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Tue Jan 06, 2009 3:49 am

nin ka standard??
ceh..paling mantap ni d sioloon...hahahahaaaa
bha sound2 ja kamu ah ma dia ni..besa d area kk ni...
otai sioloon jg ni...
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Tue Jan 06, 2009 1:09 pm

KesiSAng Tanah wrote:
huiyoo..kreta ni smart oo..dr no plat nya blh tau kreta dr keningau..mantapz ar bro keta ko..

ya bro memang org keningau ni..kekeke..biasa saja bah keta sa ni bro..
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Tue Jan 06, 2009 1:10 pm

> FBI < wrote:
buli tahan enjin ko bro..mna ko buat arr..

Biasa saja itu bro..sa buat dinanam..lebih nya bikin sendiri..ko mau buat??FBI ni zulkah??
Back to top Go down
View user profile
VipStyle



Number of posts : 764
Registration date : 2008-12-08

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Tue Jan 06, 2009 2:17 pm

ujang87 wrote:
> FBI < wrote:
buli tahan enjin ko bro..mna ko buat arr..

Biasa saja itu bro..sa buat dinanam..lebih nya bikin sendiri..ko mau buat??FBI ni zulkah??

hehe..FBI dlm proses nak masuk enjin gak 2,2lah tngah servay2 2..tapi biralah rashia enjin apa k FBI..ekeke..yup FBI ni zul lah..y kmu cari2 2.hehe sb kmu pun ada tanya dgn LifeHugs kan sal zul?dia lah ni.so kenal uda zul kan di web ni..so hope bertambah lagi lah kawan k.jgn bertambah lawan pla.ok.ekekekkee..chow. lol!

http://www.tongkop.org
Back to top Go down
View user profile http://www.tongkop.org
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Tue Jan 06, 2009 11:59 pm

V.I.P wrote:
ujang87 wrote:
> FBI < wrote:
buli tahan enjin ko bro..mna ko buat arr..

Biasa saja itu bro..sa buat dinanam..lebih nya bikin sendiri..ko mau buat??FBI ni zulkah??

hehe..FBI dlm proses nak masuk enjin gak 2,2lah tngah servay2 2..tapi biralah rashia enjin apa k FBI..ekeke..yup FBI ni zul lah..y kmu cari2 2.hehe sb kmu pun ada tanya dgn LifeHugs kan sal zul?dia lah ni.so kenal uda zul kan di web ni..so hope bertambah lagi lah kawan k.jgn bertambah lawan pla.ok.ekekekkee..chow. lol!
Wah...share² lah projek..hehehe..yala selamat berkenalan zul..cuma nama dia saja saya tau dtongkop..yg lain blum lagi..so next time boleh lah kita lepak sama²..kita mau cari kawan..jadi bila boleh lepak dengan kamu ni??
p/s FBI cari engine apa saya boleh dapat murah tau..
Back to top Go down
View user profile
> FORENSIK 86<



Number of posts : 222
Age : 30
Location : ??,sabah..
Registration date : 2008-12-09

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Wed Jan 07, 2009 2:14 am

ujang87 wrote:
V.I.P wrote:
ujang87 wrote:
> FBI < wrote:
buli tahan enjin ko bro..mna ko buat arr..

Biasa saja itu bro..sa buat dinanam..lebih nya bikin sendiri..ko mau buat??FBI ni zulkah??

hehe..FBI dlm proses nak masuk enjin gak 2,2lah tngah servay2 2..tapi biralah rashia enjin apa k FBI..ekeke..yup FBI ni zul lah..y kmu cari2 2.hehe sb kmu pun ada tanya dgn LifeHugs kan sal zul?dia lah ni.so kenal uda zul kan di web ni..so hope bertambah lagi lah kawan k.jgn bertambah lawan pla.ok.ekekekkee..chow. lol!
Wah...share² lah projek..hehehe..yala selamat berkenalan zul..cuma nama dia saja saya tau dtongkop..yg lain blum lagi..so next time boleh lah kita lepak sama²..kita mau cari kawan..jadi bila boleh lepak dengan kamu ni??
p/s FBI cari engine apa saya boleh dapat murah tau..

ia sya arrr zull..mcm tau nama sya..enjin lum terfikir g nk ambik enjin apa nie..bab2 enjin nie sya serahkan pd yg pakar..supaya puas ati..
slam perkenalan..njoy ar..
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Wed Jan 07, 2009 6:17 am

> FBI < wrote:
ujang87 wrote:
V.I.P wrote:
ujang87 wrote:
> FBI < wrote:
buli tahan enjin ko bro..mna ko buat arr..

Biasa saja itu bro..sa buat dinanam..lebih nya bikin sendiri..ko mau buat??FBI ni zulkah??

hehe..FBI dlm proses nak masuk enjin gak 2,2lah tngah servay2 2..tapi biralah rashia enjin apa k FBI..ekeke..yup FBI ni zul lah..y kmu cari2 2.hehe sb kmu pun ada tanya dgn LifeHugs kan sal zul?dia lah ni.so kenal uda zul kan di web ni..so hope bertambah lagi lah kawan k.jgn bertambah lawan pla.ok.ekekekkee..chow. lol!
Wah...share² lah projek..hehehe..yala selamat berkenalan zul..cuma nama dia saja saya tau dtongkop..yg lain blum lagi..so next time boleh lah kita lepak sama²..kita mau cari kawan..jadi bila boleh lepak dengan kamu ni??
p/s FBI cari engine apa saya boleh dapat murah tau..

ia sya arrr zull..mcm tau nama sya..enjin lum terfikir g nk ambik enjin apa nie..bab2 enjin nie sya serahkan pd yg pakar..supaya puas ati..
slam perkenalan..njoy ar..

tq..memang enjoy sini ni..semua peramah..
sa tau nama zul ni dari bagal..dia cakap budak tongkop..
sebab sa tanya tongkop team mana..
memang kalau bab engine ni mesti bagi org yg pakar baru pusa hati...
Back to top Go down
View user profile
KesiSAng Tanah



Number of posts : 188
Registration date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Wed Jan 07, 2009 1:18 pm

beribu2 or berpuluh2 ribu jg abis ni a bro utk setting enjin keta ko ni kn..
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Wed Jan 07, 2009 1:31 pm

KesiSAng Tanah wrote:
beribu2 or berpuluh2 ribu jg abis ni a bro utk setting enjin keta ko ni kn..
yala bro..beribu jgalah..xsampai berpuluh² ribu..gara² mau kasi puas hati..adei..stop sdh sa bikin ni engine..mau simpan duit sdh.. surrender hehehehe
Back to top Go down
View user profile
babybeeLicca



Number of posts : 697
Age : 27
Location : Live In Da Fab Lane^_^
Registration date : 2008-12-14

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Fri Jan 09, 2009 4:20 am

ujang87 wrote:
KesiSAng Tanah wrote:
beribu2 or berpuluh2 ribu jg abis ni a bro utk setting enjin keta ko ni kn..
yala bro..beribu jgalah..xsampai berpuluh² ribu..gara² mau kasi puas hati..adei..stop sdh sa bikin ni engine..mau simpan duit sdh.. surrender hehehehe



utk apa tu ah??hahahaaaaaa
Back to top Go down
View user profile
KesiSAng Tanah



Number of posts : 188
Registration date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Mon Jan 12, 2009 7:56 am

babybeeLicca wrote:
ujang87 wrote:
KesiSAng Tanah wrote:
beribu2 or berpuluh2 ribu jg abis ni a bro utk setting enjin keta ko ni kn..
yala bro..beribu jgalah..xsampai berpuluh² ribu..gara² mau kasi puas hati..adei..stop sdh sa bikin ni engine..mau simpan duit sdh.. surrender hehehehe



utk apa tu ah??hahahaaaaaa


dia mau kawin kali..hehe..itu pun kalo masi bujang la..hehe
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Tue Jan 20, 2009 1:17 am

babybeeLicca wrote:
ujang87 wrote:
KesiSAng Tanah wrote:
beribu2 or berpuluh2 ribu jg abis ni a bro utk setting enjin keta ko ni kn..
yala bro..beribu jgalah..xsampai berpuluh² ribu..gara² mau kasi puas hati..adei..stop sdh sa bikin ni engine..mau simpan duit sdh.. surrender hehehehe



utk apa tu ah??hahahaaaaaa

wakakakak!!!!mau kawin...adei..pening..heheheh
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Tue Jan 20, 2009 1:20 am

KesiSAng Tanah wrote:
babybeeLicca wrote:
ujang87 wrote:
KesiSAng Tanah wrote:
beribu2 or berpuluh2 ribu jg abis ni a bro utk setting enjin keta ko ni kn..
yala bro..beribu jgalah..xsampai berpuluh² ribu..gara² mau kasi puas hati..adei..stop sdh sa bikin ni engine..mau simpan duit sdh.. surrender hehehehe



utk apa tu ah??hahahaaaaaa


dia mau kawin kali..hehe..itu pun kalo masi bujang la..hehe

wakakakak....sdh kawin tapi mau kawin satu lagi...ekkeke...matailah..mau kawin 1 keta lagi ni..bukan org ah..

keta sekarang ada masalah mounting engine patah ni..belum selesai..mounting engine sdh dua kali patah ni.. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
KesiSAng Tanah



Number of posts : 188
Registration date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Wed Jan 21, 2009 9:40 am

psl pa jua blk2 patah??mayb ko slalu drift kot bro...hehe
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Wed Jan 21, 2009 11:50 pm

KesiSAng Tanah wrote:
psl pa jua blk2 patah??mayb ko slalu drift kot bro...hehe

kekeek..mana ada saya pandai drift..
mounting ni salah bikinkah atau apa??sepatutnya mounting ni tahan..
sekarang mau pakai mcm ni..
Back to top Go down
View user profile
KesiSAng Tanah



Number of posts : 188
Registration date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Wed Jan 28, 2009 7:19 am

huhu..kuar duit jg buat itu brg bro..tp dh itu la bnda yg plg dsygi..kreta tu kira bini no 2 la katakan..hehe
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Thu Feb 05, 2009 1:22 am

yala memang buang duit jga ni..tapi xlah bnyk sangat sebab pandai bikin sndri jga ni..
memang bini no 2..yg ketiga sama keempat pun ada.hehehehe
Back to top Go down
View user profile
KesiSAng Tanah



Number of posts : 188
Registration date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Thu Feb 05, 2009 7:54 am

aikk??bini ke 3 n 4 pun ada???hehe
Back to top Go down
View user profile
ujang87



Number of posts : 31
Registration date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Fri Feb 06, 2009 1:12 am

YA ADA..
hehehehe..toyota x2...kereta saja bro.. :D
Back to top Go down
View user profile
KesiSAng Tanah



Number of posts : 188
Registration date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Fri Feb 06, 2009 5:58 am

bnyk jua kreta ko bro..bg la kat aku iswara ni...hahaahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Iswara Grey(standard saja)   Today at 3:25 pm

Back to top Go down

Iswara Grey(standard saja)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2 Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum: You cannot reply to topics in this forum
 :: Public Realtion :: Display Your Car -
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion